Генерал знайшов підлеглих п'яними

3263 0

Ми у соцмережах:

Генерал знайшов підлеглих п'яними

У міліцію звернувся 24-річний житель села Дядьковичі Рівненського району Дмитро і повідомив, що його побили працівники міліції.

Хтось із них нібито запідозрив, що чоловік порізав шини на його "Шкоді", тому й вчинили самосуд. Начальник обласного управління міліції Василь Лазутко виїхав у Рівненський райвідділ міліції, щоб з'ясувати, що насправді відбувалося, заодно й поцікавитися, як розшукують грабіжників, які вночі 3 лютого вдерлися до будинку в селі Городище. Коли генерал ступив на поріг райвідділу, було близько півночі, в таку пізню пору Лазутка тут ніхто не чекав. Капітан, лейтенант і сержант, які були у відділку, від випитого ледь стояли на ногах. Спочатку просили не карати, а потім пригрозили, якщо їх звільнять з міліції, також підуть по селах грабувати. — У справі відносно побиття триває перевірка всіх обставин, інспекція з особового складу УМВС України в Рівненській області проводить службове розслідування, — повідомила "РВ" Олеся Шевченко, помічник начальника Рівненського райвідділу міліції. — Матеріали перевірки знаходяться в прокуратурі Рівненського району. Якщо вина правоохоронців буде доведена, їх звільнять з міліції.

Розбійники знайшли собі жертв на хуторі
Тієї ночі Лазутко за сигналом "Тривога" підняв увесь особовий склад Рівненського райвідділу міліції. А тим часом злочинці готували черговий напад. О четвертій ранку четверо в масках, розбивши битами вікно, увірвалися в хату у селі Радухівка, де мешкають 29-річна Людмила та її батьки. Жінок зв'язали, а господарю наказали не рухатися. Погрожуючи, вимагали коштовності й гроші, а потім дочку побили ногами та пригрозили, що згвалтують. Забравши золоті вироби та три мобільні телефони, вони зникли, десь неподалік на них чекало авто. І в Городищі, і в Радухівці розбійники добре орієнтувалися на місцевості, були озброєні пістолетами. Усіх, хто має інформацію про те, хто скоїв ці розбійні напади, просять негайно телефонувати за номером 102.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також