Генерала Грицака з Рівного звинуватили у підготовці державного перевороту в Україні

4762 0

Ми у соцмережах:

Генерала Грицака з Рівного звинуватили у підготовці державного перевороту в Україні

Уродженця Рівного, колишнього заступника голови Державної міграційної служби України та генерал-лейтенанта міліції Василя Грицака звинувачують у підготовці державного перевороту в Україні.

Про це повідомляє Obozrevatel посилаючись на статтю журналіста Крістофера Міллера з.американського видання BuzzFeedNews. 

У публікації йшлося, що нібито Грицак намагався заручитися у цьому питанні підтримкою українського олігарха Ріната Ахметов. Сам генерал спростовує свою участь у підготовці держперевороту та каже, що з Ахметовим вже досить давно не спілкувався.

- Говорити про те, що я маю стосунок до якоїсь змови чи державного перевороту, чи мене використовує Ахметов, чи я йому допомагаю, немає жодних підстав. Я ні з ким з них не спілкуюся… не знаю, які докази можуть навести. У мене не могло бути навіть задумів щодо участі у якомусь державному перевороті. Мене зовсім це питання не цікавить, я зараз займаюся своїм здоров’ям… Я вважаю, що це нісенітниця. А з Ахметовим ми не бачилися з 2007 року…, – сказав екс-чиновник.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що куратори з Росії та представники деяких українських політичних кіл готували державний переворот в Україні на 1-2 грудня.

До планування перевороту нібито міг бути причетний олігарх Рінат Ахметов, якого хотіли втягнути "у війну проти України"

Таку інформацію главі держави надала українська розвідка. Він додав, що для здійснення перевороту могли бути залучені мільярди доларів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також