Генеральний прокурор України прокоментувала «насилля стоматолога» в Рівному

1118 0

Ми у соцмережах:

Генеральний прокурор України прокоментувала «насилля стоматолога» в Рівному

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова виступає за необхідність посилення кримінальної відповідальності в Україні за вчинення злочинів проти дітей.

 Про це Венедіктова заявила під час із засідання комітету Верховної ради з питань правоохоронної діяльності., передає «Українська правда».

Коментуючи ситуацію навколо інформації в соцмережах про факти жорстокості щодо дітей із боку стоматолога з Рівного, Венедіктова зазначила, що у неї це питання "номер один - ратифікація Стамбульської конвенції" і що треба цим займатися.

За словами Венедіктової, кількість злочинів, скоєних щодо дітей, зросла і тому треба подумати "про ратифікацію Стамбульської конвенції".

-          І треба, напевно, справді вносити зміни до Кримінального кодексу і, напевно, я навіть вийду з цим - нам треба посилювати кримінальну відповідальність за злочини стосовно дітей, - сказала глава ГПУ. - Конвенція Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (також відома як Стамбульська конвенція) - міжнародна угода Ради Європи проти насильства стосовно жінок та насильства в сім'ї».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також