Герман зізнався, хто надихнув його команду працювати ще краще

1787 0

Ми у соцмережах:

Герман зізнався, хто надихнув його команду працювати ще краще

Якістю надання послуг, їх оперативністю та сучасністю вразив Рівненський ЦНАП екс-керуючого директора Норвезько-Української Торгової Палати Амунда Мюклебуста, який перебував днями у Рівному і відвідав цей заклад.

Стереотипне бачення України – це бійки влади, війна та корупція. А приклад Рівненського ЦНАПу показує іншу Україну, і це дуже приємно, – зауважив Амунд Мюклебуст.

Він відзначив злагоджену роботу колективу на чолі з заступником міського голови Рівного Віталієм Германом.

- Ці люди не просто команда, вони друзі та однодумці. Впевнений, що з такими людьми у вас все вийде, - заявив Амунд Мюклебуст, поспілкувавшись з заступником міського голови Віталієм Германом та начальником управління стратегічного розвитку та інвестицій Сергієм Гембергом.

Гість відвідав також Майстерню міста, і Рівне настільки захопило іноземного гостя, що він навіть опублікував згодом враження про Рівне на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

- Рівне - це особливе українське місто! Рівне не тільки «розумне місто», але й місто, яке вирішило зробити своїх громадян РОЗУМНИМИ! Рівне має вражаючий Центр надання адміністративних послуг, де громадянин може отримати доступ до необхідної інформації, консультації та допомоги в одному місці! Впевнений, що інші міста повинні скопіювати цю практику… швидко!), - написав у своєму пості Амунд Мюклебуст.

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман зізнався, що такі відгуки іноземних партнерів є надзвичайно цінними, бо надихають його команду працювати ще краще.

– Ця зустріч для нас дуже продуктивна. Адже в результаті ми проговорили можливість підготовки та запуску пілотного проекту в Рівному в галузі містобудування та архітектури, підвищення кваліфікації архітекторів, впровадження кращих світових практик в українських містах, говорить заступник міського голови Рівного.З норвезької сторони будуть задіяні експерти OsloMet – Oslo Metropolitan University, з української сторони – Рівненська міська рада, Український католицький університет та Асоціація міст України.

Додамо, що у 2017 році міський голова Володимир Хомко на спеціальне запрошення Норвезько-Української торгівельної палати відвідав бізнес форум в Осло де була започаткована співпраця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також