#ГероїСередНас. Василь Жабчик з Рівненщини очолив загін швидкого реагування та контролює білоруський кордон

3474 0

Ми у соцмережах:

#ГероїСередНас. Василь Жабчик з Рівненщини очолив загін швидкого реагування та контролює білоруський кордон

Василь Жабчик з Рівненщини – голова фракції «Слуга народу» в Рівненській районній раді, а зараз – командир загону швидкого реагування добровольчого формування Великоомелянської територіальної громади. З початку широкомасштабного вторгнення добровільно виявив бажання захищати країну, місто, своїх рідних і близьких. Змушений був призупинити бізнес і підписав контракт з добровольчим формуванням.

 «Пріоритетом для командира є повноцінне забезпечення свого підрозділу амуніцією, зброєю, транспортними засобами. Тож одразу взявся за цей напрямок. Основними джерелами фінансових ресурсів стали як власні, так і залучені від інших українців кошти», – розповідає Василь.

Аби краще підготувати особовий склад та бути в повній бойовій готовності, Василь Жабчик організовує навчання з інструкторами, заняття з тактичної підготовки в центрах комплектації, спільні навчання із ЗСУ.

Разом з правоохоронними органами та іншими бійцями він періодично перебуває на українсько-білоруському кордоні, де захисники постійно контролюють ситуацію, посилюють місцеву ТРО, відпрацьовують усі можливі алгоритми дій, аби бути готовими до будь-якого сценарію.

«Віра починається з нас і нашого внеску! Віримо в себе, в ЗСУ і Перемогу. Робимо все для того, щоб ворог не зайшов в Рівненську область, стримуємо всі його рухи, які він собі планує в майбутньому. Стоїмо на кордоні, щоб хлопці, які воюють на сході, не відволікалися і не хвилювалися за українсько-білоруський кордон!» – наголошує Василь Жабчик.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також