Героя з Вараша, який помер на війні, поховають у рідному селі

1132 0

Ми у соцмережах:

Героя з Вараша, який помер на війні, поховають у рідному селі

27 січня у районі населеного пункту Яблунівка, Бахмутського району, Донецької області зупинилось серце захисника України Олександра Демчука, уродженця села Висоцьк, 1978 року народження. Він проживав з сім`єю у місті Вараш. За бажанням рідних Герой буде похований у рідному селі.

Олександр Демчук народився у селі Висоцьк колишнього Дубровицького району. Після школи навчався на електрозварювальника у ПТУ РАЕС.

У лютому 2023 року Олександра призвали до лав ЗСУ. Солдат-стрілець воював у складі 421 окремого стрілецького батальйону. До цього працював на підприємстві ТОВ "Західелектромонтаж".

Без батька залишилися син та донька

- Наш Герой поповнив лави небесного війська. Україна втратила іще одного вірного сина. Він був великим патріотом своєї країни. В цей історичний момент героїчно захищав рідну Україну і кожного з нас. Невимовно важко на душі. Висловлюємо щирі співчуття дружині, діткам, рідним, близьким, друзям. Дай Вам, Боже, сили пережити таке горе. Нехай Господь прийме Героя у свої обійми, втамує біль і заповнить пустку в серцях рідних. Низький уклін українським воїнам-захисникам! Навіки будемо пам’ятати їх мужність і подвиг, проявлені в боротьбі з російським агресором. Світла пам'ять і вічна пам`ять Герою, який віддав життя за незалежність та територіальну цілісність України. Царство небесне, - йдеться у повідомлення Висоцької тергромади.

Про час зустрічі кортежу з тілом Героя повідомимо пізніше. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також