Гірчиця на десерт

1218 0

Ми у соцмережах:

Гірчиця на десерт

Саме зараз, у сезон хвороб і розгулу інфекцій, медики рекомендують вживати гірчицю. Річ у тім, що вона містить синігрин і синальбін — речовини, що стимулюють відходження мокроти. Завдяки дії цих компонентів гірчиця може бути ефективною в терапії кашлю, бронхітів, ларингіту, запалення слизових оболонок гортані.

Також гірчиця містить багато інших корисних складових — білок, ненасичені жири, харчові волокна, вітаміни групи В, Е, D, А. Вона корисна не тільки при простудних інфекціях. Вживання гірчиці активізує надходження крові в головний мозок, сприяючи поліпшенню пам'яті і розумових функцій.

Корисна гірчиця буде і тим, хто хоче схуднути — вона активізує метаболізм, допомагає організму активніше розщеплювати жири. Завдяки багатому складу мінералів гірчиця покращує стан судин і роботу серця, а за рахунок поліненасичених жирних кислот стимулює процеси виведення з організму надлишків холестерину.

Гірчиця допомагає при шкірних захворюваннях, хворобах нервової системи, слабкому імунітеті. Вона також діє і як афродизіак, підсилює лібідо як у чоловіків, так і у жінок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також