Гламурний кемпінг відкрили на Млинівщині

912 0

Ми у соцмережах:

Гламурний кемпінг відкрили на Млинівщині

Поставили його на березі річки Іква.

Новий формат відпочинку «глемпінг» (гламурний кемпінг) розвивають тепер на Млинівщині. Він поєднує в собі вилазки на природу з усіма вигодами перебування в готелі. Такий собі відпочинок в шатрі, але на природі. Відповідні конструкції роблять Андрій Родкін з дружиною поблизу Млинова. Кажуть, відкрили глемпінг-простір для відновлення психологічної рівноваги.

З початком війни вони прийняли багато переселенців з різних куточків України і разом почали робити щось гарне для громади. І нині відкрили перший проект літнього кафе у вигляді шатра на природі. Поставили його на березі річки Іква. Створили затишне місце, куди зможе прийти будь-хто і відпочити.

-  До речі, всі меблі, які використовуються в кафе, вироблені в Рівненській області. Це хороший приклад, коли підприємці пропагують місцевого виробника, створюють нові робочі місця і залучають переселенців. Так, крок за кроком, разом піднімаємо економіку, розвиваємо регіон і робимо свій вклад в перемогу, - каже голова Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль, який вже побував у кемпінгу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також