Глава МЗС Німеччини звинуватила Лаврова у відмові від переговорів на G20

713 0

Ми у соцмережах:

Глава МЗС Німеччини звинуватила Лаврова у відмові від переговорів на G20

Федеральний міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок звинуватила главу МЗС Росії Сергія Лаврова у відмові від переговорів після того, як він залишив зустріч G20 на Балі

- Той факт, що міністр закордонних справ росії провів більшу частину переговорів не в залі, а за його межами, підкреслює, що російський уряд нині ні на міліметр не готовий до розмови, – заявила Бербок, яку цитують УНН.

Міністри закордонних справ країн G20 на зустрічі на Балі відмовилися фотографуватися разом з Лавровим.

Сьогодні ЗМІ повідомили про те, що Сергій Лавров через влаштований йому бойкот достроково залишає міністерську зустріч країн "Групи двадцяти".

Зазначили, що глава МЗС Росії не братиме участі в офіційній трапезі та в робочій сесії у другій половині дня. Лавров також не був присутній у залі під час онлайн-виступу міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

За даними Spiegel, Лавров залишив залу засідань одразу після виступу. Він також ухилився від відповіді на запитання міністра закордонних справ Німеччини Анналени Бербок. Анналена Бербок мала бути наступним спікером після лаврова. У залі Лавров сидів між представниками Саудівської Аравії та Мексики. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також