Гноми тепер «народжуються» у Дубні

1014 0

Ми у соцмережах:

Гноми тепер «народжуються» у Дубні

Нещодавно талановита дубенчанка Жанна Юшкевич замислилась над тим, що б це придумати для декорацій своєї оселі, аби створити святкову атмосферу і подарувати радість рідним. Надихнули її гноми, яких побачила у Інтернеті. І за лічені дні та ночі (бо творить, коли є час і натхнення) в домі "народилось" їх чимало.

Про захоплення дубенчанки Жанни Юшкевич розповіла Ксеня Галицька у фейсбук-блозі "Знай більше". 

- Адже шити я люблю ще з дитинства. Любов до шиття мені передалася від улюбленої бабусі, яка й навчила мене шити, а також подарувала мені мою першу швейну машину. Мама так само добре вміє шити, хоча зараз шиє лише тоді, коли виникає у цьому потреба, - зізнається Жанна Юшкевич. - Пам'ятаю, як в дитинстві мама шила нам із сестрою одяг, який ми собі придумували. Колись я навіть мріяла бути дизайнером, але мама відмовила. І хоча я здобувала іншу професію і чимало років працювала вчителькою, та все ж улюблене хоббі не залишила й періодично знаходила для нього час. Завжди старалась вдосконалювати своє вміння: шила різні речі і одяг, карнавальні костюми. Також шила й іграшки. Щоправда не такі великі й гарні, як би хотілось на той час.
- А коли виникла ідея шити гномів? І чому?
- Ідея пошиття гномів виникла тоді, коли я почала розмірковувати над тим, як прикрасити будинок до зимових свят. Тож почала шукати в Інтернеті щось цікаве й натрапила ось на таку красу.
- Що в цій справі Вам найбільше подобається?
- Все. Але найбільше подобається обирати тканину, а також створювати їхні наряди. Майже все шиється вручну. Швейна машина використовується лише для більших деталей лялькового гардеробу, а решта робиться голкою з ниткою.
Не буду обманювати і казати , що шиття - це легка робота. Адже це зовсім не так. Бувають різні моменти, але мені це не заважає. Бо для мене найважливіше - результат.
Щоразу я працюю у позитивному настрої, продумую кожну дрібничку, вкладаю в свою роботу любов. А якщо мені щось не сподобалось, то я переробляю це, або ж робитиму до того часу поки мені почне подобатися.
- А скільки часу йде на виготовлення одного гнома?
- По-різному. На це впливає багато факторів. Все залежить від задуму. Зазвичай це три-чотири дні на одну пару.
- Чи виготовляєте Ви гноми на замовлення? Чи лише для себе та різних?
- Наразі шию іграшки у вільний час. І звісно, що можна придбати гноми не лише готові, але й замовити. З радістю допоможу підібрати щось цікаве до інтер'єру. Якщо ж прикрасити їх ще вогниками і це ще більше додасть вас святкового настрою та затишку. А ще... Створить казкову атмосферу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також