Голкіпер «Вереса» призупиняє кар’єру гравця

280 0

Ми у соцмережах:

Голкіпер «Вереса» призупиняє кар’єру гравця

Голкіпер рівненського Вереса Арсеній Коркодим прийняв рішення призупинити ігрову кар’єру. Таке рішення талановитий двадцятиоднорічний голкіпер прийняв, керуючись рекомендаціями лікарів після поглибленого медичного обстеження у двох клініках Києва.

Нагадаємо, до рівненського Вереса Арсеній Коркодим приєднався у червні 2022 року. За два сезони у голкіпер не провів жодного офіційного матчу за червоно-чорних. Натомість, восени минулого року Арсеній у складі збірної України завоював срібні медалі на студентському чемпіонаті світу у Китаї. Нагадаємо, другу частину сезону 2023/2024 Арсеній Коркодим на правах оренди відіграв за друголіговий Кремінь.

- Піти з футболу - це звучить занадто гучно. Наразі я прийняв рішення призупинити кар’єру гравця. Взимку робитиму нове обстеження. Можливо, ситуація покращиться. Щодо сприйняття такої новини - поставився до цього з розумінням. Здоров’я - найголовніше. Місце футболу тепер займе щось інше. Вперше про певні проблеми зі здоров’ям я дізнався декілька років тому, ще у Волині. Але тоді мені дозволили грати. А нещодавно після нового медогляду та УЗД-діагностики певну виявили негативну динаміку. Лікарі в Рівному побоялися брати на себе відповідальність за моє здоров’я і для остаточного заключення відправили на поглиблене обстеження до Києва. Зрештою, після обстеження у двох столичних лікарнях у мене діагностували патологію, яку не побачили ні в Луцьку, ні в Рівному. Мені протипоказані фізичні навантаження. Тому з професіональним футболом поки змушений попрощатися. Приємно, що мене підтримали рідні, уся команда, всі хлопці, - розповів Арсеній КОРКОДИМ в інтерв’ю Veres TV.

Народний клуб дякує Арсенієві Коркодиму за роботу. Бажає швидкого і повного одужання! 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також