Голодують два тижні

1055 0

Ми у соцмережах:

Голодують два тижні

Аби врегулювати конфлікт довкола Млинівської гімназії, при МОН створили комісію.

До її складу увійдуть представники області, Млинівської ОТГ та прихильними збереження гімназії. Таке рішення було прийняте під час зустрічі голови Млинівської ОТГ Дмитра Левицького з міністеркою освіти Лілією Гриневич та її заступником Павлом Хобзеєм.

Дмитро Левицький, голова Млинівської ОТГ, повідомив телеканалу UA: Рівне : "Заступник міністра пообіцяв, що приїде з робочим візитом. Будуть долучені працівники управлінян освіти області. Однозначно працівники нашого управління. Запросимо директорів шкіл. Приймемо інше альтернативне рішення. Бо я до цього часу такого альтернативного рішення не знайшов".

Сьогодні до трьох млинівчан: Валерія Ярмолюка, Любомира Волошина і Сергія Шендери, які 3-го липня оголосили безстрокове голодування - долучився ще один. Це голова міжрайонної спілки ветеранів учасників АТО Юрій Корись. Нагадаємо, у центральному сквері навпроти Млинівської селищної ради чоловіки голодують вже два тижні. Причина, рішення селищної ради про оптимізацію двох освітніх закладів. Гуманітарної гімназії та 3-ї школи. Минулої суботи після семигодинної наради за участі керівництва області та району гімназію та весь педколектив було вирішено зберегти, але все ж перевести у будівлю 3-ї школи. Таке рішення голодувальників не задовільнило. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також