«Голос» у Рівному змінив керівника. А позицію?

724 0

Ми у соцмережах:

Анастасія Кулакевич  та Роман Денисюк

Несподівано фракція «Голос» у міськраді Рівного змінила свого лідера — замість Романа Денисюка головою буде депутатка Анастасія Кулакевич. Виникає запитання: чи означає це, що зміниться й позиція фракції? Адже досі «Голос» був в опозиції до більшості в раді.

Роман Денисюк, депутат фракції «Голос»:

- Для мене, як керівника «Голосу» в області, важливо приймати рішення, які покращуватимуть роботу кожної команди області, особливо у місті. Тому вирішив запропонувати на місце керівника фракції у міськраді Рівного Анастасію Кулакевич. Колеги одноголосно підтримали.

Перед нею були поставлені задачі зробити роботу фракції більш агресивнішою до неправильних рішень, підсилити продукування корисних ініціатив для міста.
«Голос» не буде входити в коаліцію з діючим секретарем міської ради. Ми вважаємо, що місто розвивається неправильно, тому потрібно міняти як людей, які приймають ключові рішення, так і підходи у роботі.

Для нашої фракції наразі є два пріоритетних напрямки: продукування рішень для підтримки ЗСУ, та рішень, які нівелюють корупцію.

Святослав Клічук, депутат фракції «Голос»:

— У мене немає побоювань, що політика партії може змінитися. Адже ми одноголосно вибрали нового керівника. Наша фракція спільно ухвалює рішення як це і було раніше. Щороку ми обираємо собі керівника — так вказано у нашому положенні про фракцію. Сподіваюсь, що це дасть поштовх та нове дихання для фракції.

Вочевидь, зрозуміти, з ким тепер «Голос», можна буде, спостерігаючи за голосуваннями на сесії, яка відбудеться 20 червня. На це засідання виносять чимало проблемних земельних питань, перенесених з попередніх сесій.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також