Голова ГО «Рівне Разом» отримав почесну відзнаку від військових

2082 0

Ми у соцмережах:

Голова ГО «Рівне Разом» отримав почесну відзнаку від військових

Військове командування ОК “Захід” нагородило волонтерів, які внесли великий вклад в розбудову армії та допомогу військовослужбовцям. Серед, тих, хто отримав почесні відзнаки, - і Віктор Шакирзян, який є головою ГО «Рівне Разом». За словами офіцерів, це людина, на яку завжди можна покластися.

 Підполковник Андрій Рисюк, що координує співпрацю з волонтерами, розповів:

Останній місяць зроблено дуже багато, зокрема відремонтовано автомобілі, відновлено місце розташування особового складу у наметовому містечку на полігоні, завезено декілька тон будівельних матеріалів, відновлено покриття у двох військових частинах. Закінчується ремонт будинку ветеранів Рівного. Все це ми не змогли би зробити без особистої участі Віктора Шакирзяна. Власне тому, коли вирішувалось питання про нагородження найбільш активних волонтерів, серед перших ми підготували представлення на нагородження на голову громадської організації “Рівне Разом”.

Віктор Шакирзян допомагає українській армії ще з 2014 року. Окрім відновлення десятків одиниць військової техніки та транспорту, численних гуманітарних вантажів із будівельними матеріалами на Схід, ГО «Рівне Разом» під його керівництвом організувала низку заходів, присвячених вшануванню пам’яті полеглих побратимів.

“Українські воїни щодня ризикують своїм життям, аби захистити Україну. Щодня демонструють нам численні приклади мужності і відваги. Тому кожен з нас в міру своїх сил має допомагати і підтримувати армію. Тому ми завжди допомагали, якщо Збройні сили України цього потребували. Ми і в подальшому будемо допомагати нашим військовим, які знаходяться на передовій та волонтерам”, - пояснив свої мотиви голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Варто зауважити, що відзнаку від командування ОК “Захід” Віктору Шакирзяну вручив досвідчений бойовий офіцер, полковник Володимир Горбатюк. Після церемонії нагородження відбулася і продуктивна робоча нарада, де окреслили найближчі плани співпраці ГО “Рівне Разом” з українськими військовими. За словами, Віктора Шакирзяна, зараз не час зупинятися на досягнутому, а якраз потрібно наростити зусилля, направлені на допомогу українській армії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також