Голова Нацполіції та головний рятувальник країни вручили у Рівному підлеглим нову техніку

899 0

Ми у соцмережах:

Голова Нацполіції та головний рятувальник країни вручили у Рівному підлеглим нову техніку

З робочою поїздкою на Рівненщині перебували голова Нацполіції України Ігор Клименко та голова ДСНС України Сергій Крук. Вони зустрілися із керівництвом Рівненської військової адміністрації, ДСНС, поліції області та передали спецтехніку для забезпечення правопорядку та виконання правоохоронцями службових завдань.

Голова РОВА Віталій Коваль подякував поліцейським і рятувальникам, завдяки яким жителі області почуваються в безпеці. А для цього необхідно мати відповідне матеріально-технічне забезпечення, зокрема і відповідний транспорт.

 

Для потреб поліцейських та рятувальників області передали пожежно-рятувальні автомобілі та мотоцикли, отримані за сприяння європейських партнерів та безпосередньо керівника ДСНС.

- На деокуповані території першочергово прибувають працівники ДСНС та поліція, — зазначив Ігор Клименко. — Спільно ми розміновуємо та знищуємо величезну кількість боєприпасів. Разом нам продовжуємо працювати в цьому напрямку і надалі. І ДСНС, і поліція за час війни втратила багато приміщень та техніки. Але найбільша втрата — людські життя. Тому ми сьогодні маємо зробити все, аби наше населення перебувало та почувалося в безпеці: в кожній територіальній громаді, в кожній області, в кожному місті. Але війна не закінчилася і ми маємо виконувати свої функції в повному обсязі, адже громадяни України сподіваються на вас, бо кожен поліцейський і в зоні бойових дій, і в тилу забезпечує захист громадян».

Віталій Коваль вручив поліцейським та рятувальникам Рівненщини сертифікати для вдосконалення навичок керування мотоциклами в складних умовах.

Наостанок керівники відомств відзначили своїх підлеглих. Відтак троє працівників поліції області нагороджені цінними подарунками — годинниками, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також