Голова облради зацікавився сміттям

1036 0

Ми у соцмережах:

Голова облради зацікавився сміттям

«Сфера управління побутовими відходами – європейський шлях розвитку», з такою темою при Мінрегіоні розпочався круглий стіл. Співорганізатором заходу є швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні». Участь у круглому столі бере голова обласної ради Олександр Данильчук.

Учасники обговорюватимуть, як на практиці реалізовується національна стратегія управління відходами в Україні, зокрема, йтиметься про розробку регіональних планів управління відходами. Також говоритимуть про те, які зміни необхідно внести до нормативно-правових актів, аби успішно впроваджувати сучасні методи і технології поводження з побутовими відходами.

Під час круглого столу обговорюватимуть проект Закону України «Про муніципальні відходи», розглянуть перспективи використання побутових відходів для виробицтва теплової та електичної енергії, ознайомляться з передовими технологіями переробки ТПВ, які працюють в ЄС.

У круглому столі беруть участь експерти німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейської бізнес асоціації, громадські організації, керівники державних та комерційних підприємств.

Круглий стіл відбувається в рамках XVI Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2018» та XVI Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2018». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також