Голова ради ветеранів зробив заяву: «Російським диверсантам у Рівному не місце»

2388 0

Ми у соцмережах:

Сергій Кальмук

Голова координаційної ради ветеранів та учасників бойових дій при Рівненській ОДА, активіст партії «Слуга Народу» Сергій Кальмук прокоментував затримання російського диверсанта і подякував спецслужбам.

Нагадаємо, днями контррозвідка СБУ затримала агента ФСБ РФ, який намагався вчинити диверсію — підірвати об’єкт водозабору. Якби це вдалося, то майже половина споживачів та промислових об’єктів міста Рівне та інших районів області на тривалий час залишилися б без водопостачання. Зловмисник виявився жителем Одеської області. Його затримали за підозрою у державній зраді та закінченому замаху на диверсію, йдеться не сайті Рівненської обласної прокуратури.


— Нещодавно стало відомо, що Контррозвідка СБУ затримала російського диверсанта. Він хотів підірвати об’єкт водозабору. Якби це сталося, то близько 50% побутових і промислових споживачів міста Рівне та інших районів області. Контррозвідники затримали зловмисника на гарячому — безпосередньо після закладання ним вибухового пристрою. Маємо зрозуміти — війна не десь далеко. Вона тут, в нашій країні. І диверсантів «закидають»... І небезпека зовсім поруч. Вона може дістатися і наших домівок. Прошу всіх бути уважними і пильними, щоб не допустити таких речей і повідомляти правоохоронні органи, — зазначає Сергій Кальмук. — На цей раз спецслужби спрацювали дуже оперативно. Дякуємо, хлопці! Ми розуміємо, що у вас нелегкий труд, ви стоїте на сторожі держави. Ми всі повинні бути пильними і уважними. Хтось захищає нашу країну на передовій, а хтось — тут. Ми не пустимо ворога у свій дім! Слава Україні!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також