Голова Рівненської облради зустрінеться з представниками Білого дому

1157 0

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської облради зустрінеться з представниками Білого дому

Керівник Рівненської облради Сергій Кондрачук летить до США.

Як стало відомо для «РВ», його відрядження зумовлене запрошенням Українсько-Американського Дому з метою участі у щорічному заході «Ukrainian Fair» у Сакраменто, Каліфорнії.

«Ukrainian Fair» є одним з найбільших україно-американських заходів у США. Його мета - представити різноманіття культури та історії України американській та українській громадам, а також сприяти зв’язкам між державами.

У цьогорічному заході візьмуть участь спеціально запрошені доповідачі, представники влади США та України, керівники громад та бізнесу, лідери громадської думки та ін.

За словами самого Сергія Кондрачука, найближчим часом у нього запланована зустріч з мером міста Федерал-Вей, очільником місцевої поліції, представниками торгово-промислової палати. Під час візиту також відбудуться зустрічі у Вашингтоні, зокрема - з конгресменами, представниками Білого дому. У різних містах США українці спілкуватимуться з нашою діаспорою, а також візьмуть участь у заходах до 30-ї річниці незалежності України. Загалом поїздка досить насичена, тож про інші зустрічі та візити повідомлятимемо згодом.


У відрядженні Сергій Кондрачук перебуває до 1 жовтня 2021 року включно.

Разом із головою облради до США полетів й міський голова Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також