Коваль посварився з обласною радою через гроші для нового департаменту

1087 0

Ми у соцмережах:

Обурені медики у залі обласної ради

Рівненська обласна рада 41 голосами ухвалила зміни до бюджету.

Правку в бюджеті, на якій наполягала облдержадміністрація, депутати відхилили. Вона полягала у фінансуванні нового департаменту цивільного захисту та здоров'я населення. Додамо, що в ОДА вирішили об'єднати управління охорони здоров'я та цивільного захисту.

Відмова від депутатів розгнівала голову Рівненської ОДА Віталія Коваля, адже вони не можуть виплатити зарплату медичним працівникам. До зали обласної ради також прийшли обурені медики.

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук сказав Ковалю, що його дії з об'єднання двох управлінь не зрозумілі депутатам:

- Я поставив на голосування рішення бюджетної комісії. Його погодили депутати. У мене виключно технічна функція. Хоч я сам не можу уявити ситуацію, коли начальник департаменту цивільного захисту звітуватиме начальнику управління охорони здоров'я Олегу Вівсяннику, якого роблять начальником департаменту.

Нагадаємо, що голова Рівненської ОДА Віталій Коваль звільнив попереднього начальника управління охорони здоров'я Юрія Осіпчука, який є членом партії "Свобода". Останній виграв суд в Рівненської ОДА. Тоді ОДА ухвалила рішення реорганізувати обласне управління охорони здоров'я із злиттям з управлінням цивільного захисту, створивши департамент.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також