Голова Рівненської ОДА закликав мешканців області виходити у неділю на мітинги

1474 0

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської ОДА закликав мешканців області виходити у неділю на мітинги

Олексій Муляренко, голова Рівненської ОДА, на сесійному засіданні обласної ради попросив депутатів підтримати його звернення до мешканців області. Звернення незвичне, як на виконавчу гілку влади, - вийти на мітинги об 11-й годині цієї неділі, 18 березня.

Пан Муляренко просить рівнян протестувати проти проведення виборів російського президента на тимчасово окупованих територіях України, щоб показати єдність українського народу.

Не лише у пана Муляренка є проханння до депутатів підтримати звернення. Свободівець Анатолій Алексейчук, як і на президії у середу, попросив колег голосувати за вимогу оголосити дострокові вибори президента та парламенту, радикал Сергій Свисталюк виніс звернення щодо розслідування подій під Верховною Радою 3 березня.

До слова, цієї неділі у Рівному буде мітинг прибічників "Руху нових сил"Міхеіла Саакашвілі за відставку Петра Порошенка. Представник цієї політичної сили з трибуни на сесії облради зачитав звернення, в якому було засуджено розігнання активістів, які організували торік наметове містечко біля Верховної Ради. Депутатів попросили засудити дії влади.

Керівник фракції "Конкретних справ" Богдан Файфура нагадав, що обласна рада вже голосувала за звільнення Надії Савченко, а тепер її називають агентом Кремля. Тож попросив колег не голосувати за політичні звернення, а працювати над вирішенням проблем області, як-от пошук коштів для онкохворих.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також