Голова правління «Нафтогазу» працював сьогодні на Рівненщині

761 0

Ми у соцмережах:

Голова правління «Нафтогазу» працював сьогодні на Рівненщині

Енергетична безпека та розвиток альтернативної енергетики на Рівненщині. Такою стала тема зустрічі начальника ОВА Віталія Коваля із головою правління НАК «Нафтогаз» Олексієм Чернишовим, який сьогодні перебуває в регіоні.

Державна компанія уже розпочала підготовку до наступного осінньо-зимового періоду. Акцент - на видобуток українського газу.

- З газом і теплом пройдуть опалювальний сезон 2023-2024 року жителі Рівненщини. ОВА постійно шукає додаткові шляхи для забезпечення населення теплом, водою та електрикою. Генератори для котелень, альтернативне опалення та новітні когенераційні установки – усе, аби не залежати від дій держави-агресора, - зазначив Віталій Коваль. 

- Ефективна комунікація з керівниками на місцях – ключ до якісного вирішення усіх питань, пов'язаних із забезпеченням українців енергоресурсами, - заяивив на своїй фейбук-сторінці. голова правління НАК «Нафтогаз» Олексій Чернишов. - Про це сьогодні говорили з очільником Рівненської обласної військової адміністрації Віталієм Ковалем. Найголовніше: після проходження більшої половини опалювального сезону мешканці області – з теплом. Так буде і надалі. Окремо обговорили плани з розвитку відновлювальної енергетики на Рівненщині. Маємо ряд напрацювань для посилення енергетичної безпеки. дячний за зустріч та співпрацю!

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також