Голови Рівненської ОДА та облради вирішили не звільняти один одного

1695 0

Ми у соцмережах:

Голови Рівненської ОДА та облради вирішили не звільняти один одного

На президії депутати Рівненської облради вирішили зняти з порядку денного майбутньої сесії два скандальних питання – висловлення недовіри голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю та звільнення голови облради Сергія Кондрачука.

 Адже ці два проекти рішень не об’єднують, а навпаки розділяють депутатський корпус.

Нагадаємо, що скандал трапився після резонансного засідання бюджетної комісії Рівненської обласної ради, де депутати мали дати згоду на прийняття 78,5 мільйонів гривень з державного бюджету. Усі ці кошти мають бути направлені на покращення доріг в області. Після того як на засіданні депутати почали критикувати керівництво Рівненської ОДА, то перший заступник Сергій Подолін відверто зірвався. Той почав кричати на депутатів, що не дозволить ображати ставленика президента, яким є Віталій Коваль.

Після цієї комісії в апараті ради лідером фракції «Слуга Народу» Юрієм Ліпським був зареєстрований проект рішення про звільнення депутата від «ЄС» Сергія Кондрачука з посади голови Рівненської облради. Цей проект рішення підписали 26 депутатів, які є представниками фракцій «Слуги народу», «СІЧі» та «Батьківщини».

Дзеркально у відповідь на це представники «ЄС» подали інший проект рішення про оголошення недовіри голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також