Голові Рівного злодій пошкодив автомобіль

2587 0

Ми у соцмережах:

Олександр Третяк

Як тільки новообраний міський голова Рівного Олександр Третяк приступив до виконання своїх обов’язків, як сталося те, чим зазвичай залякують посадовців їхні політичні опоненти: йому пошкодили автомобіль. Згадати хоча би підпал автомобіля колишнього секретаря Рівненської міськради Сергія Паладійчука чи депутата Олександра Курсика. Тоді політики пов’язували підпали саме з професійною діяльністю. Новий голова каже — хулігани.

Олександр Третяк, міський голова Рівного:

— Автомобіль «Фольксваген Пассат» синього кольору, який зареєстрований на мене, стояв поряд  з моїм будинком (дев’ятиповерхова панелька на Макарова. — Ред.) і попав під роздачу хуліганів, які в цю ніч пошкодили, наскільки мені відомо, ще чотири автомобілі. Вибивши пасажирське праве скло автомобіля, витягли відеореєстратор. Більше нічого цінного не пропало. Я цим авто користувався. Саме вийшов з дому в неділю, поспішав у собор, коли побачив пошкодження. Не мав часу цим займатися і попросив, щоб авто відігнали в гараж. Район Боярки, де я проживаю, біль-менш спокійний. Я розумію, що у зв’язку із локдаунами і нестабільною ситуацією в місті чимало людей вдаються до таких дій задля, можливо, вивільнення негативної енергії. Це дрібне хуліганство.

Марія Юстицька, речниця ГУ НП в Рівненській області:

— Сам Олександр Третяк до поліції не звертався. Проте промоніторивши соцмережі та повідомлення в засобах масової інформації, ми встановили даний факт і внесли відомості про нього до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Справді в Рівному були ще подібні випадки. До поліції, зокрема, звернувся рівнянин із заявою про пошкоджене авто і крадіжку з нього відеореєстратора, на вулиці Вербовій. Триває слідство.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також