Головлікар з міста Сарни повідомив сумні та хороші новини

3694 0

Ми у соцмережах:

Головлікар з міста Сарни повідомив сумні та хороші новини

Головний лікар Сарненської райлікарні Василь Іванюк повідомив, як минув понеділок у медзакладі, де лікуються хворі від коронавірусу.

Василь Іванюк повідомляє у Фейсбуці:

- . Ще один день позаду. Понеділок є понеділок, як завжди після вихідних роботи різнопланової дуже багато. Але ситуація контрольована, стабільна. Реанімація: п'ять хворих, стан важкий, киснезалежні, один пацієнт вкрай важкий, на неінвазивній ШВЛ. Двох пацієнтів у стані середньої важкості переведено в інфекційне відділення. На жаль, маємо знову втрату, помер житель смт. Володимирця 1956 року народження, який був доставлений швидкою допомогою в критичному, агональному стані сьогодні, реанімаційні заходи упродовж тридцяти хвилин були не ефективні, і врятувати життя не вдалося. У померлого за життя було діагностовано полісегментарну ковідовську пневмонію.

Інфекція: вісімнадцять хворих, стан у двох важкий, киснезалежні, у решти хворих стан середнього ст важкості. Сьогодні було рекордно виписано вісім хворих у задовільному стані. Натомість двох перевели з обсервації та одна пацієнтка підтверджена, була госпіталізована з дому в зв'язку з погіршенням стану. Обсервація (терапія), тридцять шість пневмоній.

Обсервація (травматологія):  сім хворих з пневмоніями. Тобто сорок три хворих з пневмоніями. Маємо за неповну добу вісім поступлень, це жителі м. Сарни (5), с. Іванівка, с. Кричильськ та смт. Володимирець. Сьогодні разом з начмедом відвідали пацієнтів з травматологічної обсервації. Познайомилися з хворими, почули їхні відгуки про умови перебування та лікування. Хворі належним чином відгукуються про медичний персонал, і це приємно.

Підтримали наших "новачків" , які вперше попали на "передову", молодці, усі налаштовані позитивно і готові працювати. Завтра планую відвідати терапевтичну обсервацію, адже я знаю,  що і там на нас чекають наші колеги та пацієнти.

З приємгого скажу , що у нас за тиждень народилося тридцять двоє діточок. Щасливі батьки, щасливі і ми, що окрім "клятого" ковіду, стараємося працювати в звичайному режимі, хоч частково. Сьогодні виплатили аванс за червень. Не перестаю дякувати своїм колегам за їхню роботу. Дякую і Вам друзі за підтримку, таку всебічну і потрібну. Дякую Богу,  що надає нам сили та терпіння. Разом до перемоги?

PS:Тільки що повідомили , що маємо ще одну жертву, помер житель м. Вараш, 1956 року народження. Наші колеги боролися за його життя з 12 червня. Співчуття рідним і родичам... 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також