Головне для СБУ — чесні вибори

2047 0

Ми у соцмережах:

Головне для СБУ — чесні вибори

У понеділок перший заступник голови Служби безпеки України генерал-полковник Василь Грицак у Рівному представив колективу управління СБУ нового начальника — Валерія Мечкала.

Мечкало СБУ

Валерій Мечкало
У понеділок перший заступник голови Служби безпеки України генерал-полковник Василь Грицак у Рівному представив колективу управління СБУ нового начальника — Валерія Мечкала. При цьому він наголосив, що нині найактуальнішим є проведення чесних та прозорих виборів до Верховної Ради України, захист національної державності, протидія диверсійно-розвідувальним групам супротивника, боротьба з тероризмом та сепаратизмом і, звичайно, профілактична робота, спрямована на запобігання небезпечним державним злочинам. Василь Грицак також зазначив, що досвід, який має новий керівник, дозволить йому успішно організувати роботу регіонального управління, а також подякував за якісну роботу і професійність колишньому керівнику генералу Віктору Козлову.

Довідка "РВ"

Валерій Мечкало народився 11 квітня 1960 року в селі Осова на Дубровиччині. У 1982 році після закінчення Рівненського державного педагогічного інституту працював вчителем фізики у ЗОШ №1 Рівного. У 1982-1984 роки проходив строкову військову службу в Збройних силах. На військовій службі в органах державної безпеки з 1986 року. З 1986 по серпень 2013 року проходив службу на оперативних та керівних посадах в управлінні СБУ в Рівненській області. З 2006 року перебував на посадах заступника та першого заступника начальника управління. У грудні минулого року був звільнений в запас Служби безпеки України. А 13 жовтня указом президента України призначений на посаду начальника управління Служби безпеки України в Рівненській області. Одружений. Має двох доньок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також