Головні новини спорту за тиждень

693 0

Ми у соцмережах:

Головні новини спорту за тиждень

У цьому випуску наші журналісти зібрали для вас найсвіжіші новини спорту.

Читайте свіжі новини про спорт в Україні та світі - футбол, теніс і бокс: колишній гравець "Шахтаря" Сергій Шищенко очолить житомирське "Полісся"; хто зіграє проти Світоліної на турнірі в Швейцарії; яку вагу скинув Майк Тайсон під час підготовки до камбек.

Футбол. Екс-гравець "Шахтаря" став тренером "Полісся"

Напередодні нового сезону УПЛ ФК "Полісся" з Житомира вирішив змінити тренера. Прес-служба клубу повідомляє, що новим наставником стане Сергій Шищенко. Клуб уже представив свого майбутнього тренера. На презентації оголосили, що у команди тепер новий спонсор. Футболістам пообіцяли підвищити зарплати. Ім'я спонсора поки що невідомо. Анатолій Безсмертний підвищив "Полісся" в класі, проте нові спонсори попросили змінити фахівця.

Нагадаємо, що раніше Шищенко тренував "Металург", Каменська "Сталь", "Іллічівець" і "Шахтар" U-19. Сергій був головним тренером "Миколаєва" та "Буковини". Він очолював ці клуби в сезоні 2018/19, а також в першій частині сезону 2019/20.

Раніше новини футболу sportarena.com/uk/futboll писали, що Неймар назвав коханця своєї мами гомосексуалістом.

Теніс. Уже відомі суперниці Світоліной на турнірі в Швейцарії

Перша ракетка України Еліна Світоліна зіграє на виставковому турнірі "Elle Spirit Open Al! Ve", який пройде в містечку Монтьє (Швейцарія).

За результатами жеребкування групового етапу, Світоліна потрапила в Розівському групу. Сюди ж потрапили Симона Вальтерт, Вікторія Голубич і Штефані Фегель.

У Чорній групі зіграють Іга Свентек, Жиль Тайхманн і Конні Перрен.

Нагадаємо, що недавно Еліна також заявилася на турнір в США, який розпочнеться 3-го серпня.

Раніше в новини тенісу sportarena.com/uk/tennis писали, що Новак Джокович вилікувався від коронавируса.

Бокс. Скільки кілограмів скинув Майк Тайсон перед камбеком

Знаменитий американський боксер-супертяж Майк Тайсон розповів, що скинув вагу перед поверненням на ринг. Він повідомив, що постійно тренується, проводить спаринги, тримає себе в формі. За короткий час він схуд з 289-ти до 220-ти фунтів (зі 131 до 99,7 кг). Тобто, Тайсон скинув 31,3 кг! Природно, що Майк відчуває себе прекрасно.

Нагадаємо, що противник "Залізного Майка" до цих пір невідомий. Швидше за все, він візьме участь в декількох виставкових поєдинках. Преса вже заговорила про більш значущих боях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також