Головний лікар дитячої лікарні у Рівному раптово звільнився з роботи

6012 0

Ми у соцмережах:

Головний лікар дитячої лікарні у Рівному раптово звільнився з роботи

Керівник Рівненської міської дитячої лікарні Микола Надєйко більше не очолюватиме медзаклад, бо вирішив звільнитися за власним бажанням.

Про це медик повідомив на своїй фейсбук-сторінці, оприлюднивши звернення до колег та друзів.

-  Сьогодні лише слова щирої вдячності вам за невтомну щоденну самовіддану працю. Ви – дорогі мої колеги, робите найцінніше – працюєте задля збереження здоров'я дітей – майбутнього нашої України! Я дякую вам за всі зусилля, які прикладаєте для досягнення найвищого результату.
Я дякую вам за довіру, коли ви приходили до мене вирішити питання: робочі-буденні, а також особистого характеру, запитували у мене пораду щодо своїх подальших дій. Ця довіра від вас, яку маю, окрилює мене та додає сил на нові звершення. Під час таких довірливих розмов, я зрозумів, що з простого робочого колективу, ми перетворилися в дружню сім'ю, а спільні роки роботи показали, що кожен член колективу, займає важливе положення в складному і єдиному механізмі роботи нашої дитячої лікарні. Тільки завдяки вам, дорогі мої колеги, наш заклад стало функціонує та на шляху розвитку з викликами сьогодення.
Дякую за згуртованість! За 11 років роботи в дитячій лікарні нам з вами випало багато труднощів. Бо, коли в 2020 році настала пандемія Ковід-19, нам усім було лячно, кожному особисто за себе. Дехто відмовлявся ходити на роботу. Хтось звільнявся. Але згуртувавшись та проговоривши подальші дії, продовжили командно працювати та надавати якісну медичну допомогу.
Дякую за допомогу! Допомогу мені, як керівнику та допомогу від вас, як благодійників. 2022 рік – війна. Нажаль тяжка біда спіткала державу. Але і тут ми разом допомагаємо ВПО та хлопцям, які нас захищають.
Ви допомогли мені набратися досвіду, причому не тільки професійного, який мені дуже на сьогодні допомагає, але і в повсякденних питаннях. Кожен з вас став частиною моєї душі, тому, сьогодні, завершуючи свою роботу на посаді директора КНП «Міська дитяча лікарня» РМР, не завершую свою працю в медицині. Ми і надалі будемо в тісній співпраці, шановні мої колеги, задля збереження здоров'я дітей.

Через війну конкурсу на посаду директора не проводитимуть. Хто тимчасово виконуватиме обов’язки керівника лікарні, ще вирішують. Де і ким тепер працюватиме Микола Надєйко, він поки що також не повідомив. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також