Головний лікар Сарненської ЦРЛ про наплив пацієнтів з COVID-19: «Такого ще не було»

3195 0

Ми у соцмережах:

Головний лікар Сарненської ЦРЛ про наплив пацієнтів з COVID-19: «Такого ще не було»

Василь Іванюк, який очолює опорну лікарню в Сарнах, стверджує, що захворюваність на коронавірус і відповідно завантаженість лікарні сильно збільшилися за останні дні. За його словами, від коронавірусу помер 49-річний житель Зарічненщини, молода людина. В обсервації – повно хворих з підтвердженими діагнозами.

 «Реанімація: чотири хворих, всі важкі, киснезалежні, один пацієнт на неінвазивній ШВЛ. Нажаль маємо одну втрату, помер житель Зарічнянського району, молода людина, сорок дев‘ять років. Помер від ускладнень ковідної пневмонії, також мав цукровий діабет. Родичам і близьким щирі мої співчуття. Поступлень, виписки та переведень не було.

Інфекція: дев‘ятнадцять ковідовських хворих, чотири киснезалежні, стан здоров‘я важкий, у інших стабільний. За добу поступило двоє хворих, це жителі м. Сарни та с. Кухоцька Воля Зарічнянського району. Виписано було шість хворих, переведень не було. З високими температурами шість хворих, «іногородніх» п‘ять.

Обсервація: шістдесят три пацієнта з пневмоніями, це наш анти рекорд. При чому двадцять сім уже з підтвердженим ковідом. Такого в нас ще не було. За добу шістнадцять поступлень, це жителі м. Сарни(8), с.Немовичі(3), с. В. Вербче, смт. Клесів, смт. Степань, с. Пугач та с. Федорівка. Виписано було сім хворих. Переведень не було. З високими температурами двадцять п‘ять хворих. «Іногородніх» троє».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також