Головний лікар Сарненської ЦРЛ: вільних місць немає

1417 0

Ми у соцмережах:

Головний лікар Сарненської ЦРЛ: вільних місць немає

133 пацієнтам надають допомогу в Сарненській ЦРЛ станом на вечір, 31 березня. З них 103 – з підтвердженим діагнозом коронавірус. Керівник закладу стверджує, що практично вже нікуди приймати хворих.

 Про це Василь Іванюк повідомляє на своїй сторінці в соцмережах:

«Вперше за рік боротьби з ковідом, завантаження ліжок більше дев‘яносто відсотків. Обсервацію (терапевтичний) корпус повністю переведено в ковідну. Вільних місць немає. Інфекція переповнена, теж вільних місць не має. Обсервація тільки в хірургічному корпусі. Тому звертаюся до населення району з розумінням поставитися, коли пацієнтам буде відмовлено в госпіталізації з легкою формою ковіду, та з ковідом середнього ступеня важкості без супутньої патології. Лікарня прийматиме ковідних пацієнтів тільки з важкою формою, що супроводжується розладами дихальної системи (рівень насичення крові киснем нижче 90, частота дихань більше 30)».

За його словами, в реанімації зараз налічується шість хворих з коронавірусом, всі потребують кисню. В інфекційному відділенні лікуються 27 пацієнтів, а на обсервації – аж 100, з яких 64 – з підтвердженим коронавірусом.

«В дитячому одна дитина з ковідом. В пологовому теж одна вагітна підтверджена. Отже, маємо 133 хворих, з них 103 ковідних. На кисневій підтримці 31 хворий. Поступило 27, виписано 9», - повідомляє Василь Іванюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також