Таргонський прокоментував, на що найбільше жаліються батьки

1188 1

Ми у соцмережах:

Таргонський прокоментував, на що найбільше жаліються батьки

Батьки рівненських школярів нарікали на різні ситуації під час навчання.

 Начальник обласного управління освіти Рівненщини Григорій Таргонський відповів на найбільш типові з них. Відповідне звернення освітянин розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Подарунки для вчителів

- Дуже багато говориться про подарунки для вчителів. Не треба робити з цього проблему. Жодним нормативним документом не передбачено, що вчителям потрібно робити подарунки. Якщо є добра воля, робіть подарунки. Немає, не робіть. Вчитель нікого не примушує, не просить і не заставляє.

«Інтелект»

Довідка: програма «Інтелект» досить популярна. Однак через різницю в навчальному процесі батьки за власні кошти купують усі посібники та зошити своїм дітям.

- Велика кількість батьків нарікає, що віддали своїх дітей в школи, які працюють за програмою «Інтелект». Наше управління не раз наголошувало, що нова українська школа дає багато гарного, доброго і абсолютно безкоштовно. В свою чергу, програму «Інтелект» потрібно оплачувати з власної кишені. Це був ваш свідомий вибір віддати дітей на таке навчання. Якщо батькам не подобається, то вони можуть перевести своїх дітей, щоб ті вчилися за програмою нової української школи.

Купівля зошитів

- Багато говориться про закупівлю зошитів із друкованою основою. Якщо є можливість, купуйте для своїх дітей такі зошити. Немає можливостей, можете не купувати для своїх дітей такі зошити. Можна обійтися звичайним зошитом для навчання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також