Головний податківець Рівненщини Дмитро Зайцев повертається в бізнес

2956 1

Ми у соцмережах:

Головний податківець Рівненщини Дмитро Зайцев повертається в бізнес

Дмитро Зайцев, який керував рівненськими податківцями після Революції гідності, тобто п’ять років, звільнений із займаної посади.

Суспільному відомо про це стало із декларації, яку він подав до НАЗК 3 вересня із приміткою «перед звільненням». Зазначимо, що офіційної інформації про це не було ніде, а на сайті ДФС він досі вказаний як очільник установи.

– Кожна історія має свій початок, має свій кінець. Я прийняв рішення, що цю історію треба закінчувати. Зараз зручний момент, коли можна закінчити одне і зайнятись чимось цікавішим в житті. За три тижні я написав заяву, тобто я допрацював, довів всі свої справи, які треба було для запуску нової служби, дочекався введення нової структури, яка зараз працює, тобто Державна податкова служба, і ми «расстались» за згодою сторін. Я прийшов з бізнеса, туди планую і повернутись. Державній службі я віддав 5 років, певну каденцію. Буду працювати далі. Зараз якраз у Києві, планів багато є. Напевно, лишусь у Києві,прокоментував Суспільному Дмитро Зайцев.

Зазначимо, що нині в.о. начальника ДФС області на період реорганізації є перший заступник начальника Анатолій Клячук.

У декларації ж Дмитра Зайцева вказано, що за 8 місяців цього року дохід за основним місцем роботи склав 311 тисяч 073 гривні, тобто всередньому майже 39 тисяч гривень на місяць. Нагадаємо, торік у січні на стоянці обласної ДФС підпалили «Тойоту» Дмитра Зайцева. Палія згодом упіймали, про замовників інформації наразі немає. 

Дмитро Зайцев став керівником ГУ Міндоходів (згодом перейменована в ГУ ДФС) після Революції гідності у 2014-му році. Однак  співбесіду в люстраційному комітеті він перед тим проходив як кандидат на посаду керівника СБУ в області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також