Головний рятувальник Рівненщини представив підлеглим у Рівненському районі нового керівника

1829 0

Ми у соцмережах:

Головний рятувальник Рівненщини представив підлеглим у Рівненському районі нового керівника

Начальник Головного управління ДСНС Рівненщини Юрій Корецький представив особовому складу Рівненського районного управління нового керівника. Ним став полковник служби цивільного захисту Олександр Онокало.

Олександр Онокало (на світлині - ліворуч)   народився 4 липня 1982 року у селі Нова Ушиця Новоушицького району Хмельницької області.

Освіта: вища, кваліфікація - магістр державної служби. Спеціальне звання:полковник служби цивільного захисту.

З 2004 по 2010 рік працював на посадах інспекторського складу м. Рівне Головного управління МНС України у Рівненській області.

З 2010 по 2013 рік працював на посадах заступника начальника загону по роботі з персоналом 1-го загону державної пожежної охорони по охороні ВАТ «Рівнеазот» Управління МНС України в Рівненській області, був помічником начальника загону по роботі з особовим складом 1 державного пожежно-рятувального загону з охорони ПАТ «Рівнеазот» Територіального управління МНС у Рівненській області.

З 2013 по 2017 рік працював на посадах головний фахівець відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення управління персоналу Головного управління ДСНС України у Рівненській області, тимчасово виконуючого обов'язків начальника відділу, начальника відділу та заступника начальника центру - начальника відділу психологічного забезпечення та соціально – гуманітарної роботи центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

З 2017 по 2018 рік помічник начальника Головного управління із зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Упродовж 2018-2022 років працював на посадах в Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також