Головний тренер «Вереса» прогнозує важкий матч з «Металістом»

678 0

Ми у соцмережах:

Головний тренер «Вереса» прогнозує важкий матч з «Металістом»

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт одужав після хвороби і керував підготовкою команди до матчу проти харківського Металіста, який відбудеться на стадіоні Авангард в Ужгороді сьогодні, 15-го квітня, і розпочнеться о 13:00.

Інформаційній службі народного клубу він розповів про позитивні зміни в колективі та кадрові втрати перед сьогоднішнім суботнім поєдинком.

- Починалося все з кашлю. Потім два дні трималася температура 39,1. Лікувався. Робив КТ. Ніби все нормально. Щоправда, досі є сильний кашель, нежить.

Дивився гру з Рухом по телевізору. Був на зв'язку з Миколою Романовичем Лапком. Температура, мабуть, поки дивився ту гру, піднялася ще більше.

Добре, що не пропустили, дисципліновано зіграли у захисті. Тому, вцілому я грою з Рухом задоволений.

Щодо гри з Металістом - то ми пам'ятаємо домашню поразку у першому колі. Коли ми подарували два голи супернику. Цього разу повинні зіграти з максимальною концентрацією і самовіддачею - тоді зможемо розраховувати на очки. Це однозначно буде важкий матч.

Перед грою з харків'янами ми маємо кадрові втрати. Досі травмовані Денис Балан, Олександр Маткобожик, Микола Квасний і Валерій Кучеров. Через дискваліфікацію не зіграє Олександр Лебеденко, - сказав Юрій Вірт. 

Харківський Металіст та рівненський Верес у матчі двадцять першого туру чемпіонату VBET-ліги сьогодні розсудить суддівська бригада на чолі з тридцятирічним арбітром з Києва Олександром Солов‘яном.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також