Головний тренер «Вереса» задоволений: «Після перерви ми домінували і повністю переграли Карпати»

1115 0

Ми у соцмережах:

Головний тренер «Вереса» задоволений: «Після перерви ми домінували і повністю переграли Карпати»

Рівненський Верес зіграв унічию у другому поспіль матчі літнього міжсезоння. Сьогодні у Львові рівняни розійшлися миром із Карпатами. Карпати - Верес - 1:1 (0:0)

Для обох команд звітний товариський матч став другим цього літа. Активніше на правах господарів гру розпочали львів‘яни, повідомляє інформаційна служба Вереса. Вже на п‘ятій хвилині зустрічі Валерій Болденков пробивав ударом головою з близької відстані - невлучно!

Червоно-чорні відповіли фірмовим ударом Євгена Пасіча. Віенгер Вереса класно підкручував м‘яча у дальню дев‘ятку - трошки забракло влучності!

Наступний гольовий момент знову створили Карпати. Денис Кожанов пробив метрів з 17-18. Вадим Ющишин відбив м‘яча перед собою. На щастя, добивання не було. Практично одразу господарі створили ще одну гольову нагоду. Тарануха втік від опіки і пробив повз воротаря. Верес врятувала стійка!

Після перерви більше і активніше атакував Верес. Віталій Дахновський пробивав з-за меж штрафного майданчика - голкіпер Карпат парирував удар! Тим не менше, вперед у рахунку вийшли саме Карпати. Ніким не прикритий Юрій Репета на дальній стійці замкнув простріл Галенкова справа - 1:0. Верес, втім, не зупинився і продовжив гнути свою лінію. Василь Курко пробивав головою після подачі від кутового прапорця - мимо. Потім він же виконав штрафний - просто у руки голкіперу Дмитру Фастову.

Зрівняни рахунок Вересу вдалося на старті заключної десятихвилинки матчу. Подачу Михаіла Гечева справа на дальній стійці ударом головою закнув Геннадій Пасіч. Вінгер рівнян перевисів у повітрі двох опонентів і ідеально пробив у дальній кут воріт - 1:1!

Міг Верес і перемогти. Подвійний сейв в одному епізоді виконав голкіпер Карпат! Спершу він потягнув удар Віталія Дахновського, а потім і добивання від Геннадія Пасіча.

Фінальний свисток зафіксував нічию. Карпати - Верес - 1:1!

Головний тренер Рівненського Вереса Юрій Вірт поділився враженнями від гри команди проти львівських Карпат.

- Результат мене сьогодні не цікавить. Головне - якість гри. Після серйозних навантажень, які команда отримує на тренуваннях, чекав саме такої важкої гри. Сьогодні нам точно не вистачало легкості на полі.  Залишився незадоволеним діями команди лише у стартовій двадцятихвилинці. Було багато браку. Втрачали м‘яч. Потім ми розбігалися. І особливо задоволений другим таймом. Після перерви ми домінували і повністю переграли Карпати. Вони реалізували єдиний свій момент після перерви. Загалом повністю задоволений грою. Ми отримали хорошу ігрову практику.

24-го липня в Угорщині рівняни зіграють благодійний поєдинок проти Дебрецена. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також