Головний тренер «Вереса» зізнався, що його засмутило

1248 0

Ми у соцмережах:

Головний тренер «Вереса» зізнався, що його засмутило

Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував дії підопічних у другій контрольній грі червоно-чорних у Туреччині, де його команда поступилася Львову - 1:3.

- В цілому гра залишила позитивне враження, єдине що засмутило - підсумковий результат. Грою у першому таймі я на сто відсотків задоволений, команда виконувала всі завдання, які ми від неї вимагали. Основною метою цього спарингу було перевірити свою фізичну готовність на фоні серйозного суперника, адже ми працюємо всього вісім днів, а Львову уже через десять днів стартувати в УПЛ.

 

Ми забили першими, мали нагоди закріпити успіх і взагалі не поступалися ні в чому.

 

Після перерви вийшли нові футболісти, був у нас відрізок у 15 хвилин, в якому ми допустили дуже багато браку, а далі банально не вистачило сил. Ми пропустили зовсім необов'язковий другий м'яч після помилки в елементарній ситуації, коли банальний пас назад призвів до голу в наші ворота.

 

Якщо говорити в цілому, то зрозуміло, що ми знаходимося далеко від оптимальних кондицій, але у нас є ще місяць роботи попереду, тому будемо виправляти свої помилки.

 

Вихід Гайдучика оживив гру попереду, він добре увійшов у матч, чіплявся за м'яч та нав'язував боротьбу суперникам. Можливо, десь його не вистачало на вістрі, у воротарському майданчику суперника, адже хороші флангові простріли були у нас. Савошко ж отримав менше ігрового часу, бо ми зважали на пошкодження, яке дошкуляло йому кілька днів.

 

Вилучення Панасенка? Ми стараємося грати в агресивний футбол, але однозначно не маємо отримувати дві жовті картки в центрі полі на 15-й хвилині в офіційних матчах. По Сергію було видно, що бажання зашкалювало, адже він багато часу пропустив через травму і довго лікувався, тому емоції десь взяли вгору.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також