Головнокомандувач Збройних сил України нагородив помічника судді Рівненського апеляційного суду

2229 0

Ми у соцмережах:

Головнокомандувач Збройних сил України нагородив помічника судді Рівненського апеляційного суду

Олександр Строков, маючи військову освіту, за кілька днів до масштабного вторгнення росії в Україну звільнився з суду апеляційної інстанції та поповнив лави Збройних Сил України й став до оборони рідної держави.

Олександр Строков після школи вступив до Острозького військового ліцею. Потім здобув професію юриста в Львівському державному університеті внутрішніх справ, а також пройшов військову підготовку у Львівському інституті Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка», яку завершив у званні молодшого лейтенанта.

Олександр Строков розпочав працювати в Рівненському апеляційному суді в 2009 році. У 2010-му — став помічником судді і перебував на цій посаді до масштабного вторгнення окупаційних військ в Україну.

Коли у наш дім прийшла війна, Строков, не вагаючись, змінив фах юриста, взяв до рук зброю та став на захист рідної держави. Нині старший лейтенант Строков очолює стрілецьку роту однієї з артилерійських бригад, яка працює «на нулі».

За сміливість при виконанні бойових завдань Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний нагородив Олександра Строкова почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест».

Колектив Рівненського апеляційного суду привітав Олександра Строкова з заслуженою нагородою та подякував  йому і всім захисникам за захист України від російського ворога.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також