Головня пішов на підвищення

1819 0

Ми у соцмережах:

Головня пішов на підвищення

Керівник "Рівненського міського спортивно-технічного клубу" та "Клубу вболівальників рівненського спідвею" Сергій Головня отримав високу посаду в Федерації мотоспорту України.

На звітній конференції ФМУ з-поміж іншого делегати також дообирали одного з членів правління федерації. Зрештою, на єдине вакантне місце одноголосно затвердили рівненського спідвейного функціонера. Таким чином, він став дванадцятим членому правління, яке у Федерації мотоспорту України є своєрідним виконавчим комітетом у період між конференціями.

- Мені дуже приємно, що мою кандидатуру запропонував президент федерації Вадим Копилов, - розповів читачам "РВ" Сергій Головня. - Як на мене, це своєрідне визнання та оцінка моєї роботи упродовж останніх років. Дякую також тим людям, які підтримали мене у Рівному, адже до Києва я їхав, маючи рекомендаційні листи від міського голови, обласного управління молоді та спорту, обласної федерації.

- Як Ваше призначення вплине на розвиток спідвею у Рівному?

- Члени правління курують різними видами мотоциклетного спорту. Природно, що я займатимуся розвитком спідвею. Причому, як дали мені зрозуміти, не лише рівненського, але й українського. Хоча, якщо відверто, поки що до кінця своїх обов'язків я не знаю, наприкінці січня-початку лютого буде засідання правління, думаю, тоді все детальніше з'ясую. Хоча, переконаний, моє включення до правління федерації піде на користь рівненському спідвею. Це дасть більше важелів для його розвитку. Скажімо, я зможу тісніше співпрацювати з міністерством спорту, долучатися до процесу проведення чемпіонатів України.

Під час звітної конференції ФМУ також нагородили найкращих спортсменів сезону, в тому числі і спідвеїстів. Так, нагороду переможця Кубка МАСЕС отримав рівнянин Марко Левішин. Нашій команді вручили бронзові медалі Міжнародної ліги спідвею. А ще золоту, срібну та бронзову медалі за підсумками чемпіонату України у класі мотоциклів з об'ємом двигуна 125 куб.см одержали юні рівненські спідвеїсти Роман Капустін, Віталій Філіпович та Владислав Борейчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також