Головня розповів, з ким вже домовився про участь в «Меморіалі Марка»

1519 0

Ми у соцмережах:

Сергій Головня (фото Альони Анісімової)

На гонщиків з України, Польщі, Данії, Латвії, а також, можливо, з Австралії та Нідерландів чекає 26 вересня у Рівному керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня. Цього дня о 15.00 на мототреці відбудеться традиційний «Меморіал Ігоря Марка».

За словами п.Головні, вже підтвердили участь поляки Якуб Ямруг, Норберт Кошчух, Томаш Орват та Ернест Коза, латвієць Ернест Матюшонок, данець Тобіас Томсен, австралієць Брайден Макгінес та українець Марко Левішин.

— Наразі у нас тривають переговори з групою спортсменів, зокрема, поляками Павелом Мєсянцем та Пьотром Протасевичем, латвійцем Данилом Колодинським, а також з гонщиком з Нідерландів, прізвище якого поки що не хочу називати, — розповів Сергій Головня. — Розглядаємо можливість участі латвійців Євгенія Костригова та Кястаса Поуджукса, українців Станіслава Мельничука, Віталія Лисака та Олександра Локтаєва. Крім цього, будемо намагатися домовитися з Віктором Трофимовим.

За якою саме сіткою відбудуться змагання — наразі невідомо. Розглядають два варіанти — на 20 заїздів плюс фінал або на 15 заїздів. Паралельно з дорослими гонщиками відбуватимуться змагання юнаків.

Нагадаємо, Ігор Марко, пам’яті якого присвячена гонка — один з провідних рівненських спідвеїстів, чемпіон Європи серед юніорів 1986 року. Він загинув у 2006 році, зазнавши тяжких травм голови на одній з вулиць Рівного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також