Голубі озера: прекрасний відпочинок за півтори години від Рівного

34349 1

Ми у соцмережах:

Голубі озера: прекрасний відпочинок за півтори години від Рівного

Голубі озера – одне з улюблених місць відпочинку багатьох рівнян, хоч і розташовані вони у сусідній області, між Нетішином та Славутою на Хмельниччині.

Свою назву каскад озер отримав від кольору води. Утворені вони були на місцях колишніх торфових кар'єрів.Туристи їдуть за понад 70 кілометрів від Рівного не лише для того, щоб відпочити, а й щоб полікуватися, бо через вміст гліцерину ці озера мають цілющі властивості.

Голубі озера - це комплекс із п’яти водойм посеред соснового лісу. У водоймах водиться немало риби, тому туристи намагаються поєднувати риболовлю, плавання та лісові прогулянки. Кажуть, розгулятися є де.

 

За десять кілометрів від Голубих озер є кар’єр, який досі не отримав власної назви, бо був викопаний лише для добування піску.

Згодом він став одним з тих місць, куди подобається приходити не тільки місцевим жителям, а й туристам, які, попри заборону купатися, все ж залазять у воду.

 

Неподалік кар'єру – місце, де полюбляють проводити час місцеві рибалки: річка Горинь. З її берега промальовується вид на Нетішин. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також