Гоменюк та інші

1361 0

Ми у соцмережах:

Гоменюк та інші

Уродженець с.Бокійма Млинівського району Володимир Гоменюк став бронзовим призером української футбольної Прем'єр-ліги. Першу в своїй кар'єрі медаль на такому рівні наш земляк здобув у складі харківського "Металіста".

Нагадаємо, що розпочинав сезон Володимир у складі столичного "Арсенала", за який провів два поєдинки, забивши один гол, причому у ворота свого майбутнього клубу "Металіста". Далі був переїзд до Харкова. Допоки у складі жовто-синіх грав Марко Девіч, Гоменюк небагато з'являвся на полі. Втім, навесні усе докорінно змінилося. Млинівець залишився єдиним форвардом "Металіста". 28-річний нападник грав регулярно (загалом 18 поєдинків), забивши 6 голів. 2014-36-p14_01

Володимир Гоменюк (праворуч)
Володимир Гоменюк був не єдиним уродженцем Рівненщини, хто виступав в елітному вітчизняному футбольному дивізіоні. Хороший сезон у складі маріупольського "Іллічівця" провів 21-річний сарненець Андрій Тотовицький. Півзахисник, який має контракт з донецьким "Шахтарем", у 16 зустрічах забив 4 м'ячі. У підсумку "Іллічівець" став дев'ятим. Одразу троє представників Рівненщини нині перебувають у складі львівських "Карпат", які фінішували десятими. Вже не перший рік лідером зелено-білих є кузнецовець Олег Голодюк. У цьому сезоні він відіграв за головну команду 24 матчі. Голів 26-річний футболіст не забив, хоча для півзахизника це і не є головним завданням. Стрімко увірвався в карпатівську основу 20-річний рівнянин Амбросій Чачуа. В другій частині сезону вихованець ДЮСШ "Верес" повністю завоював довіру Олександра Севидова. Як результат — 11 ігор. Ще один наш земляк Михайло Сергійчук із с. Костянтинівка Сарненського району лише чекає свого шансу в "Карпатах". До львівського клубу 23-річний форвард перейшов взимку з першолігового "Миколаєва". Поки що в його активі 5 матчів за дубль. Але про потенціал Сергійчука може свідчити хоча б той факт, що в осінній частині він став найкращим бомбардиром першої ліги, забивши 10 голів. І ще одним нашим делегатом у Прем'єр-лізі є дубенчанин Віталій Приндета. 21-річний півзахисник за луцьку "Волинь" провів 9 матчів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також