Горіхи можуть замінити пробіжку

686 0

Ми у соцмережах:

Горіхи можуть замінити пробіжку

Вчені прийшли до висновку, що кілька порцій горіхів на день можуть замінити тривалу пробіжку.

Такий режим харчування рекомендований як засіб профілактики онкологічних захворювань. До складу горіхів входить безліч поживних речовин, які забезпечують нормальну роботу організму.

Експерти зі здорового харчування Гарвардського університету рекомендують звернути увагу на кеш’ю, мигдаль, волоські й бразильські горіхи, а також фісташки. Всі ці види горіхів допомагають уникнути розвитку раку підшлункової залози і простати.

Крім того, вживаючи 30 г горіхів п’ять разів на тиждень, можна знизити ризик розвитку захворювань серцево-судинної й дихальної систем. Всього дві жмені горіхів на тиждень можна порівняти з ефектом, одержуваним від чотиригодинної пробіжки.

Найяскравіше цей ефект демонструє організм жінок. Наприклад, кеш’ю допомагають знизити рівень холестерину в крові. Разом з цим вони забезпечують головний мозок омега-3, зміцнюють серцево-судинну систему, прискорюють метаболізм, підвищують імунний захист і зміцнюють зубну емаль. Тому вчені рекомендують вживати кеш’ю для боротьби з бактеріями, карієсом, акне і туберкульозом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також