Городи — не для політиків!

1289 0

Ми у соцмережах:

Городи — не для політиків!

Один із рівненських політиків запропонував віддати бійцям АТО кілька гектарів землі, що поблизу Басівкутського озера, неподалік вулиці Чорновола. І цього було достатньо, щоб басівкутці, які вже по років 20 мають там городи, не на жарт стурбувались.

Володимир Рачинський
Під час сесії від імені мешканців Басового Кута виступив Володимир Рачинський, який сказав: "Цей масив хочуть відібрати ніби з благодійною метою, для учасників АТО. Але, на нашу думку, це є лише популістським рішенням громадської організації"
Минулого тижня під час сесії міськради було оприлюднено звернення, під яким поставили підписи 86 мешканців Басового Кута. У зверненні йдеться про те, що земля ця непридатна для будівництва, бо це — намитий мул з озера. Власники городів нагадали також про те, що два роки тому їм уже доводилось захищати цю землю від зазіхань родичів міських депутатів. Схоже, що й тепер басівкутці стоятимуть горою за землю, яку, кажуть, вже мають право приватизувати. Від рішучих дій стримує хіба що те, що тепер не депутати, а воїни АТО могли б претендувати на неї.
Олена ВЛАСОВА.

Звернення

Шановні рівняни! Ми, мешканці Басового Кута, глибоко обурені посяганням на наші права. Так званий "Громадський контроль", очолюваний Д.Якимцем, з метою політичних загравань з бійцями АТО, пропонує забрати у нас городи на болотах і віддати цю землю під забудову АТО-шникам. По-перше, це наші городи. По-друге, ці землі є непридатними для забудови. І головне, що міська влада й так вже оголосила, що готова віддати для наших АТО-шників землю мікрорайону "Тинне", яка підходить для них значно краще від намитого озерного мулу. У 2013 році за сприяння нашого депутата А. Чугуєвця громада Басового Кута вже відстояла масив "ПУЛЬПА", де знаходяться наші городи, від зазіхань тодішніх депутатів-"садоводів". Тепер ми стоїмо перед новим замахом на наші городи з боку так званого "Громадського контролю". Вважаємо, що ініціатива Д.Якимця дати землю для учасників АТО в непридатному для будівництва місці, з намитого озерного мулу, де вода стоїть на глибині до 1 метра, є нічим іншим як безвідповідальним політичним популізмом та дешевим заграванням з бійцями АТО. Звертаємося перш за все до "Громадського контролю" з вимогою припинити свій зухвалий популізм і перестати дурити учасників АТО, протиставляючи їх мешканцям Басового Кута. Руки геть від наших городів!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також