Готель привабив гостей з трьох десятків країн світу

2082 0

Ми у соцмережах:

Готель привабив гостей з трьох десятків країн світу

Адміністрацією Рівненської АЕС активно впроваджується політика модернізації соцінфрастуктури підприємства. Ряд поточних ремонтів відбувся і у візитівці міста-супутника електростанції готелі «Вараш».

Торік майже 29 тисяч українців та іноземців зупинялися у готелі «Вараш» Рівненської АЕС, який надає у користування постояльцям 147 номерів і 216 ліжкомісць. Колектив закладу, який налічує 50 працівників, забезпечує професійне обслуговування та комфортні умови проживання гостей у чистих та зручних номерах різних категорій. Обладнані вони усіма зручностями: телефоном, кабельним телебаченням, безкоштовним Wi-Fi та побутовою технікою.

- 2018 рік видався для нашого закладу доволі динамічним. Коефіцієнт завантаженості готелю склав 37%, при планових 32%. Також розширилася і географія наших постояльців. Іноземними гостями готелю стали громадяни 32 країн світу, якими було зайнято 957 ліжкомісць,– розповіла керуюча готелем РАЕС «Вараш» Ольга Квач.

У закладі систематично проводяться планові поточні ремонти. Торік було відремонтовано шість номерів, хол та коридорну частину четвертого поверху. Замінено вікна на сучасні пластикові, відремонтовано санвузли, встановлено нові душові кабіни, залито вирівнювальну стяжку на підлогу, постелено новий лінолеум, встановлено світильники, замовлено нові ліжка, матраци. Також минулоріч у готель придбали 15 плазмових телевізори та 13 холодильників. Відремонтували центральну сходову клітину з технічного і до першого поверху із заміною вікон. Замінили частково вікна і на другому поверсі.

Заклад став учасником держпрограми «Безбар'єрна Україна», в рамках якої було облаштовано центральний вхід пандусом, кнопкою виклику персоналу для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Там розширили поворотний майданчик пандуса. На цей рік заплановано облаштувати на першому поверсі готелю повністю укомплектований номер з усіма необхідними зручностями для людей з особливими потребами. У номерах будуть спеціальні поручні біля ліжка та у санвузлі. А для безперешкодного в’їзду в заклад маломобільних груп населення заплановано розширити центральний вхід із заміною дверей на нові, повідомляє веб-сайт Рівненської АЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також