Готівка за кордоном: знімайте безоплатно із ZEN MasterCard

2179 0

Ми у соцмережах:

Готівка за кордоном: знімайте безоплатно із ZEN MasterCard

Тим, хто довго шукав можливість вигідно знімати готівкові кошти, радимо звернути увагу на сервіс ZEN.COM. Чому ZEN MasterCard варта вашої уваги та які її основні переваги порівняно з іншими картками — читайте далі.

Що таке ZEN MasterCard

Якщо говорити про традиційну форму картки — пластикову, то вона потрібна для зняття грошей у банкоматі та розрахунків у супермаркетах, кафе, ресторанах тощо. У застосунку ZEN.COM достатньо оформити відповідну заявку, щоб картку виготовили спеціально для вас. Але перед цим потрібно зареєструватися.

Навіть тим користувачам, які ніколи не мали справу з подібними сервісами, розібратися в особливостях використання буде просто, тому що:

  • для 29+ валют, що доступні в ZEN.COM, потрібна лише одна картка;
  • готівка знімається безоплатно, якщо дотримуватися лімітів вибраного тарифу.

Особливості всіх тарифів та їхня точна вартість описані на офіційному сайті zen.com.

ZEN MasterCard зручно брати у поїздки, адже з нею не потрібно додаткових карток окремо для кожної валюти. Знімати з неї готівку можна без обмежень за локацією перебування.

В чому особливості ZEN MasterCard

Зняття готівки буде безоплатним, якщо дотримуватися лімітів (щодо картки, а не рахунку) вибраного тарифу. Також обмеження можуть бути на конкретному банкоматі, яким ви збираєтеся скористатися. Протягом доби можна знімати не більше 5000 євро.

За необхідності фізична картка може бути не одна. Для її виготовлення та доставки після оформлення заявки знадобиться до 7 робочих днів. Пересилання карток здійснюється в межах Єдиної економічної зони.

Який рівень захисту у ZEN MasterCard

До всіх карток ZEN.COM застосовується сертифікат Digital First. Це означає, що на поверхні карток не друкуються жодні дані про карту та її власника: номер, CVС-код, термін дії. Натомість інформація доступна в мобільному додатку.

Це збереже вас від зловмисників, навіть якщо ви загубите картку.

Як можна поповнювати ZEN MasterCard

Є декілька способів, як надіслати гроші:

  • переказати з іншого рахунку (в Україні чи за кордоном);
  • надіслати з іншої картки (MasterCard чи VISA);
  • переказати за допомогою гаманців Apple Pay або Google Pay;
  • внести готівкою через термінал Planet Cash (у Польщі їх більше 1000);
  • скористатися Paysafecash;
  • здійснити P2P-переказ з валютної картки українського банку.

Щоб кошти прийшли на рахунок (у понад 29 валюті), знадобиться декілька секунд. Одразу після цього можете знімати гроші в банкоматі чи сплачувати ними покупки. Додаткові комісії за зняття не стягуються.

Докладніше про сервіс — на zen.com.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також