Готуємо шоколадне брауні — солоно-солодке. Десерт для справжніх гурманів

213 0

Ми у соцмережах:

Готуємо шоколадне брауні — солоно-солодке. Десерт для справжніх гурманів

Шанувальники солодко-солоної випічки будуть у захопленні від шоколадних брауні. Поєднання двох яскравих смаків дає в результаті справжню кондитерську насолоду.

Інгредієнти: цукор — 125 г, гіркий шоколад (від 72% какао) — 100 г, борошно пшеничне (вищий ґатунок) — 65 г, масло — 60 г, яйця — 1 шт., какао — 20 г, розпушувач — 4 г, сіль — 1 ч. л. без гірки.

Поставте сотейник на повільний вогонь та розтопіть у ньому, постійно помішуючи, шматочки шоколаду та масло. Також це можна зробити у мікрохвильовій печі. Охолодіть отриману масу до кімнатної температури.

В окремій ємності з’єднайте яйця з цукром та збийте за допомогою блендера так, щоб їхня маса збільшилася у три-чотири рази. Додайте шоколадну суміш і також збийте до однорідності.

В іншу ємність просійте борошно, какао та розпушувач. Змішайте продукти з двох ємностей, додайте сіль і замісіть тісто. Якщо тісто виходить занадто липким, покладіть його на 15 хвилин у холодильник.

Скачайте з тіста вісім однакових кульок, приплюсніть їх, щоб вийшло кругле печиво.

Викладіть печиво на застелене пергаментом деко на відстані 5 см і поставте запікатися у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку на 10−12 хвилин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також