Готуємося до 23 лютого, або П'ять порад, як відзначити весело

1484 0

Ми у соцмережах:

Готуємося до 23 лютого, або П'ять порад, як відзначити весело

День захисника Вітчизни — свято справжніх чоловіків. Як би там не було, але відзначати його збираються усі. Навіть ті, хто про військову службу знає лише з телесеріалів та розповідей батька. Пропонуємо п'ять ідей, як весело відсвяткувати 23 лютого та ще й без неприємних наслідків.

По трофеї

Тим, хто за монітором комп'ютера забув, що полювання й риболовля з давніх-давен вважаються істинно чоловічими заняттями, нагадуємо: 23 лютого — гарний привід згадати про свої первісні інстинкти. Чому б не махнути в цей день з друзями на полювання або риболовлю? Тим паче зима видалася сніжною й морозною. Незабутні враження — гарантовані. А якщо додому повернетеся з трофеєм — буде про що розповідати до наступного свята. Головне, заздалегідь потурбуйтеся не тільки про спорядження. Подбайте, щоб було вдосталь їжі та напоїв. Ну й звичайно, 100 грамів для настрою. Що то за полювання без Nemiroff?

Дух азарту

Кому до душі азарт і суперництво, а з риболовлею і полюванням не склалося, можуть чудово провести час в більярдній чи боулінг-клубі. Дуплети й страйки — унікальна можливість зайвий раз підкреслити свою мужність, продемонструвати силу й спритність перед прекрасними дамами. А там, як кажуть, всі козирі вам у руки.

Для душі й тіла

Що може бути краще, як холодного лютневого дня суто чоловічою компанією попаритися в лазні, полупцювати один одного запашним віником, а потім пірнути в ополонку із крижаною водою чи кучугуру снігу, басейн.

На шашлик

Зимовий пікнік — ще одна ідея для відзначення чоловічого свята. Чарівність засніженого лісу, морозне повітря, жар яскравого багаття, аромат шашлику, пісні під гітару й хороша компанія… В процесі підготовки не забудьте про теплі речі й щось міцніше. Немає шансів захворіти чи переохолодитися з настоянкою Nemiroff "Медова з перцем". Перевірено: не тільки чудово зігріває, а й від вірусів захищає.

Домашнє застілля

Тим, кому не вдасться святкового дня вирватися з дому, залишається сподіватися на винахідливість дружин і подруг. Врешті-решт, можна запросити друзів до себе в гості. Будьте впевнені, жінка організує застілля рибакам, мисливцям і гравцям на заздрість. Ще й подарунок теплий і затишний презентує. Адже кожна господиня знає: як привітаєш чоловіка з 23 лютого, так проведеш 8 Березня. Отож вибирайте свій варіант святкування, веселіться і отримуйте задоволення. Гарного вам настрою і яскравого смаку життя!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також