Готуй сани влітку

6540 0

Ми у соцмережах:

Готуй сани влітку

Перевірити народну мудрість ми вирішили, проінспектувавши місцеві магазини. Тож чи є можливість влітку вигідно придбати осінні та зимові речі — читайте сьогодні.

Найреальніше придбати взуття Огляд місцевих пропозицій виявив, що найбільше шансів зекономити є в тих дбайливців, хто влітку купує осінньо-зимове взуття. Знижки на нього пропонує багато торговельних точок, а їхній розмір перебуває в межах від кількох до 50%. Суцільний розпродаж спостерігається у відділі взуття Carlo Pazolini, що на третьому поверсі Центрального універмагу. Осіннє взуття Ecco (Данія) можна придбати зі знижкою 10-30%, італійські та іспанські черевики подешевшали на 50%. Наприклад, чоловічі туфлі, що раніше коштували 740 гривень, нині можна придбати за 370 гривень. Однак особливо привабливою виглядає акція «Дві пари взуття за ціною однієї», зміст якої говорить сам за себе. З кількох десятків пар черевиків російського, італійського та іспанського виробництва покупцям пропонують обрати дві будь-які пари й заплатити за обидві 440 гривень. З’явилися знижки навіть на літнє чоловіче та жіноче модельне взуття, й на пляжні капці Defonseca (Італія), котрі подешевшали на 20%. Наприклад, капці, що раніше коштували 72 гривні, нині можна придбати за 67 гривень. На другому поверсі універмагу у відділі взуття «Новий стиль» пропонують знижки на осіннє та вже й літнє взуття в межах 20-30%, залежно від моделі. На першому поверсі торговельного центру «Вікторія» можна придбати зі знижкою зимове дитяче взуття російського та вітчизняного виробництва. Розмір знижки залежить від моделі — наприклад, черевички, що раніше коштували 270 гривень, нині продають за 150 грн., чобітки з початковою ціною 490 гривень — за 300 гривень. З 15 липня на 30% тут знизили ціни й на літнє дитяче взуття. Вигідно можна скупитися й жінкам. В сусідньому відділі «Сеал» ціна на жіноче зимове взуття знижена на 50% — відповідно, чоботи, що раніше коштували 440 гривень, нині продають за 220 гривень. Також є знижки й на літнє та демісезонне жіноче взуття: у відділі є кілька стелажів, на яких всі туфлі чи босоніжки мають однакову ціну — 20, 50, 60, 80 та 100 гривень. Однак зауважте, що переоцінюють переважно застарілі моделі, ті, що мають якийсь дефект, або туфлі, які залишилися в одному-двох розмірах — про це навіть чесно попереджає відповідне оголошення. Проте якщо вам щось підійде, матимете шанс придбати туфлі, що раніше коштували 125 гривень, лишень за 20. Значні знижки на чоловіче та жіноче демісезонне взуття з натуральної шкіри пропонує й магазин «Кокос» (приміщення колишнього центрального гастроному). Наприклад, італійські чоловічі туфлі, що раніше коштували 539 гривень, нині можна придбати за 359 гривень, французькі черевики за 489 гривень нині продають лише за 299 гривень. Багато знижкових пропозицій спостерігається й у взуттєвих відділах Будинку одягу.

Верхній одяг Суто осінніх та зимових речей нині продається не так і багато — більшість із них чекають відповідного сезону на складах підприємців. Проте якщо пошукати, зі значними знижками можна придбати теплі кофти, джинси, піджаки, куртки, спідниці. Наприклад, у відділі жіночого одягу «Евелін», що на третьому поверсі Центрального універмагу, на 20% знизили ціни на жіночі кофти, також тут є вішак, на якому всі речі — кофтини, блузи, коштують 50 гривень (раніше 65-85 гривень і вище). Сусідній відділ жіночого одягу пропонує знижки від 20% до 50% практично на все. Проте найбільш щедрим виявився відділ джинсового одягу Motor — тут знижки просто шалені! Наприклад, чоловічі та жіночі джинси, що раніше коштували 180-210 гривень, нині можна придбати за 65-85 гривень. Щоправда, великого розмаїття розмірів та кольорів ви не знайдете, проте якщо вам пощастить — отримаєте фірмовий одяг за «демпінговими» цінами. Також тут можна придбати жіночі кофтини та блузи, ціни на які знижені більш як на половину. Наприклад, дуже симпатична яскрава кофтина з вирізами на плечах, що раніше коштувала 150 гривень, нині продається за 60 гривень. У відділі жіночого одягу, що на першому поверсі торговельного центру «Вікторія», можна також придбати теплі вовняні, мохерові, ангорові та комбіновані кофти й светри, довгі кофти-кардигани, ціни на які знижені на 10-50%. Наприклад, светр із натуральної вовни, що раніше коштував 122 гривні, нині можна придбати за 80 гривень. У пасажі «Театральний» 10-відсоткову знижку на всі речі пропонує відділ чоловічого джинсового одягу, подешевшали зимові та осінні жіночі куртки, зокрема й шкіряні, у відділі «Від Валентино», яких спостерігається цілком пристойний вибір.

Хутра, дублянки А от теплі й дорогі шуби дешевшати не будуть. Одним із небагатьох місць, де пропонують літню 3-відсоткову знижку на шуби є бутік «Queen» (колишній центральний гастроном). У сусідньому магазинчику «Фасон» розповіли, що підстав для подешевшання дорогих шуб немає, а навпаки — на аукціонах ціни на хутра підвищилися в середньому на 30%, тож, судячи з усього, незабаром можна чекати відповідної цінової реакції як виробників шуб, так і їх продавців. А от купити дешевше дублянку чи шкіряну куртку нині цілком реально — наприклад, в одному з відділів «Нового рівня» ціни на чоловічі дублянки з ягнячої шкіри нині знижені в середньому на 300-400 гривень. У відділі «Еліт» (пасаж «Театральний») чоловічі шкіряні куртки, що коштують в середньмоу 650-1200 гривень, подешевшали на 5-10%. А от сани в Рівному нині не продають...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також