Готуються разом до снігопадів

1229 0

Ми у соцмережах:

Готуються разом до снігопадів

На відрізку автодороги М-06 «Київ-Чоп» поблизу с. Зелений Гай Дубенського району рівненські рятувальники спільно відпрацювали алгоритм дій органів управління і підрозділів Служби автомобільних доріг області, Національної поліції та місцевих органів влади у разі загрози та порушення руху транспорту на автошляхах і населених пунктах внаслідок ускладнених погодніх умов.

Відпрацьовувалася організації роботи штабу із забезпечення безперебійного руху транспорту автомобільними дорогами загального користування у період ускладнення погодних умов, координації дій органів управління та служб цивільного захисту, що залучаються до заходів з відновлення сталого руху на автошляхах та надання допомоги учасникам дорожнього руху, які опинились у снігових заторах. 

Йшлося про обмін інформацією про оперативну обстановку на автошляхах між центральними і місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Обговорили своєчасне введення тимчасових обмежень або заборони руху транспортних засобів та контролю за їх дотриманням учасниками дорожнього руху, спрямування транспортних засобів на резервні маршрути для об’їзду проблемних ділянок доріг.

Учасникам дорожнього руху оперативно повідомлятимуть про ускладнення погодних умов та ситуацію на автошляхах, вводитимуть  тимчасові обмеження руху транспортних засобів з зазначенням маршрутів об’їзду та місць тимчасової стоянки. Говорили й про своєчасне проведення профілактичного оброблення дорожнього покриття протиожеледними і фрикційними матеріалами та снігоочищення доріг, насамперед міжнародних та національних доріг, автобусних маршрутів, крутих спусків і підйомів та інших аварійно-небезпечних місць, перевальних ділянок, під’їздів до залізничних переїздів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також