Гра "Вереса": буде що дітям розказати! 

931 0

Ми у соцмережах:

Гра

Футбольна команда «Верес» після рекордних семи поспіль нічиїх нарешті виграла. На «Арені Львів» червоно-чорні обіграли 3:1 одеський «Чорноморець». Легкою цю перемогу не назвеш.

«Верес» (Рівне) — «Чорноморець» (Одеса) — 3:1 (2:0)
Чемпіонат України з футболу, Українська Прем'єр-ліга, 17-й тур
26 листопада 2017 року, Львів, «Арена Львів», 1080 вболівальників
Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Асистенти арбітра: Володимир Журибіда (Луцьк) та Андрій Шамека (Маріуполь) Четвертий арбітр: Іван Бондар (Київ)
Спостерігач арбітражу: Ярослав Грисьо (Львів)
Голи: Карасюк (25), Волошинович (45), Сергійчук (54, з пенальті) — Хобленко (68)
На 58-й хвилині Руслан Степанюк не реалізував пенальті (воротар)
Попередження: Мамаду Ваг (19), Оріховський (29), Татарков (35)
«Верес»: Бандура — Сімінін, Борзенко, Адамюк, Западня, Карасюк, Морозенко (Кучеров, 90+2), Кобін, Волошинович (Котляр, 83), Степанюк, Сергійчук (Палагнюк, 86).
Запасні: Когут, Г. Пасіч, Капаррос.
Тренер: Олександр Зотов.
«Чорноморець»: Гутар — Мамаду Ваг (Мусолітін, 78), АлласанН`Діайє, Жуніч, Ковалець, Хобленко, Татарков, Мартиненко, Люлька, Оріховський (Каверін, 46), Васін.
Запасні: Федоренко, Барілко, Веремєєв, Третьяков, Каплієнко.
Головний тренер: Олег Дулуб.
верес До перерви приблизно тисячі вболівальників «Вереса» довелося похвилюватися. Першими могли забити гості, але Олександр Бандура знешкодив вихід один на один. Потім був момент, коли Ростислав Волошинович вибив м'яч головою, стоячи на лінії воріт. А ще був штрафний, на який дивом зреагував Бандура. Щоправда, два останніх епізоди сталися за рахунку 1:0. На 25-й хвилині Роман Карасюк показав, який у нього потужний дальній удар (головне питання, чому в попередніх 16 турах він цього не показував?). Яким би був другий тайм за рахунку 1:0 і чи не зіграв би «Верес» у чергову нічию, нині можна тільки гадати. Втім, за хвилину до відпочинку Волошинович, який до перерви багато помилявся, забив. Його удар у ближній кут голкіпер збірної Білорусі Олександр Гутар відбити не зміг — 2:0. У другому таймі запал в одеситів помітно згас. Вони спробували йти вперед, але завершувалися ці походи моментами біля їхніх же воріт. На 54-й та 58-й хвилинах «Верес» двічі бив пенальті. Спочатку влучно пробив Михайло Сергійчук, а потім Руслан Степанюк не переграв воротаря. Може добре, що не переграв, адже далі б «Чорноморець» розклеївся остаточно, і тоді «Верес» би виграв — 5:0 чи 6:0. А воно нам треба? Рахунок — 3:1 для нормального психологічного стану гравців цілком прийнятний. Єдине шкода, що пропустили, адже за пропущеними ми тепер зрівнялися з «Динамо» — по одинадцять голів, втім, все одно це найменше в лізі. Перемога над «Чорноморцем» дозволила «Вересу» у турнірній таблиці зайняти третю сходинку, одразу після «Шахтаря» та «Динамо». «Олімпік» та «Ворскла» відстають від нас за рахунок гіршої різниці голів. Третє місце «Вереса» після 17 турів це не більш ніж проміжний результат на довгій чемпіонатній дистанції. Але з іншого боку, для рівненських вболівальників, не розбещених успіхами, це вже досягнення, навіть історія. Хто його знає, як буде далі, а так вже є що згадати і дітям розказати. Так як, наприклад, деякі нині з гордістю згадують 1993-й рік, коли «Верес» після 5-го та 7-го турів теж був третім, а перше коло завершив четвертим. До речі, тоді у рівнян була безпрограшна серія з дванадцяти матчів. Теперішня досягла десяти ігор поспіль. Продовжити її команда Вірта спробує в суботу в Харкові в матчі з «Шахтарем». А чому б і ні? Змогла ж «Олександрія» виграти. А чим ми гірші? Тим більше перед грою з «Мансіті» навряд чи підопічні Фонсеки будуть «вмирати» у поєдинку з «Вересом». Table


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також