Гра з долею в числа

3934 0

Ми у соцмережах:

Гра з долею в числа

Числа правлять світом — так вважали наші далекі предки. Цифри, казали вони, — це знаки, які посилають людям небеса, і головне — правильно розшифрувати ці послання. Що ж, спробуємо разом з фахівцями в галузі нумерології визначити, що день прийдешній нам готує. Щоправда, не будемо ставитися до цього занадто серйозно...

Священна «сімка» Точно не відомо, де і коли виникло мистецтво нумерології, її сліди губляться в тисячоріччях. Ще древнє плем’я майя практикувало «фокуси з цифрами». А давньогрецький філософ, метафізик і математик Піфагор стверджував, що всі речі можна представити у вигляді чисел і що числа виражають основні закони Всесвіту. Він був затятим прихильником ідеї, що дата народження людини аж ніяк не випадкова. Одним із найбільш таємничих завжди вважалося число 7. Як його тільки не називають: священне, божественне, магічне... Так ставляться до нього англійці і французи, італійці і росіяни, індуси й араби. У Вавилоні на честь головних богів був вибудуваний семиступінчастий храм. За вченням жреців, люди після смерті потрапляли в підземне царство, оточене сімома стінами. Небіжчик проходив через сім воріт, які охороняють суворі стражі. А в Давній Греції з числом 7 пов’язували уявлення про закінченість і досконалість. Може, тому його називали «числом Аполлона» — одного з найважливіших богів Олімпу. Давній Рим був побудований на семи пагорбах, а ріка Стікс сім разів обтікає пекло, розділене у Вергілія на сім областей. Згідно з ісламом, лише ті, хто потрапляє на сьоме небо, зазнають вищого блаженства. З буддизму пішов звичай дарувати на щастя сім слоників. І в нас до числа 7 ставляться по-особливому. Хто не пам’ятає безлічі прислів’їв і приказок на зразок: «Сім п’ядей у чолі», «Сім разів відміряй, один відріж», «На сім лих — одна відповідь»... А от число 13 традиційно вважається нещасливим. Усвідомлено чи випадково, але ми підкоряємося магії чисел протягом усього життя й впевнені, що квітів у букеті повинно бути непарне число, сервіз — на 6 або 12 персон, ми тричі плюємо через ліве плече і зустрічаємо гостей триразовим поцілунком.

В якому будинку жити добре Фахівці з нумерології вважають, що життя людини прямо залежить від дати її народження (так званого особистого числа), а також від номера її будинку і квартири («числа будинку»). Щоб визначити число будинку, треба зайнятися простим додаванням усіх цифр. Наприклад: будинок 21, кв. 118. Одержуємо: 2+1+1+1+8=13. Підсумок має бути простим, тому складаємо 1+3=4. А тепер погляньте, як ваше число будинку може впливати на ваше життя. 1. Жити в будинку з числом 1 небажано людям, схильним до самотності. Однак якщо ваша робота пов’язана з турботою про інших, то вам треба жити саме в «будинку-одиниці». 2. Якщо число будинку — двійка, усі проблеми в ньому вирішуються мирним шляхом. Але жити під цією цифрою не рекомендується надмірно емоційним людям. 3. У «будинку-трійці» духовна і сексуальна енергії будуть збільшуватися. Не підходить такий будинок тільки тим, хто звик смітити грішми. 4. Будинок з числом 4 допоможе знайти стабільність. Він добре пасує садівникам, тому що четвірка поєднує всі стихії: Вогонь, Повітря, Воду, Землю. Щоправда, «четвірка» не рекомендується трудоголікам, які будуть працювати там ще більше. 5. «П’ятірка» підходить людям творчим, вона стимулює активність своїх мешканців. Але водночас протипоказана людям, схильним до спокійного, розміреного життя. 6. Людям багатодітним і тим, хто любить дітей особливо підходить будинок з числом 6. «Шістка» пробуджує дружні і любовні почуття. 7. «Будинки-сімки» — справжні храми самоти і споглядання. Вони ідеальні для тих, хто хоче займатися медитацією, але категорично не підходять людям, що прагнуть домогтися матеріального успіху. 8. Число 8 принесе вашому будинкові достаток, а також велику кількість друзів та благополуччя в родині. Воно підходить і для тих, хто хоче домогтися високої посади, визнання, але не годиться людям, які не вміють раціонально розпоряджатися своїми фінансами. 9. У «будинкові-дев’ятці» завжди присутні любов і жаль до людей. У ньому можна досягти глибини мудрості, тому він підходить для останнього етапу життєвого шляху.

Що зверху дано, змінити важко Якщо число будинку можна при бажанні змінити, то дата народження нам дана зверху. Великий француз Оноре де Бальзак був впевнений, що кожній людині заздалегідь визначені її характер і розрахована кількість усіх лих, які випадуть їй протягом життя. Визначити особисте число можна за допомогою тієї ж нескладної маніпуляції, яку використовують і в першому випадку. Підсумуйте всі цифри, що входять у дату вашого народження. Наприклад, 13 березня 1970 року (13.03.1970­): ­1+3+3+1+9+7=24. Складіть цифри числа, що вийшло: 2+4=­6. Це і є ваше особисте число. Що ж воно означає? 1. Число 1 у багатьох релігіях — символ божественної сили. Її власники, як правило, яскраво виражені лідери, які прагнуть до влади. Вони впевнені у власній унікальності, не слухають чужих порад і часто домагаються успіху. 2. Людям, чиє особисте число 2, властива мрійливість і романтизм. Вони часто впадають в абстрактні міркування, але вміють і пристосовуватися до обставин. Вони легко поступаються у дрібницях, але ніколи не звертають убік від головної мети, тому часто домагаються успіхів у бізнесі. «Двієчники», як правило, ласкаві чоловік і дружина, які не виносять самотності. 3. Трійка — символ динамічної натури. Люди, народжені з цифрою 3, від природи артистичні, схильні до творчості і творення, мають широку натуру, у шлюбі не терплять буденності. 4. «Четвірочники» — люди надійні і міцні, не схильні до зрад і понад усе цінують стабільність. Для тих, хто шукає партнера всерйоз і надовго — це найкращий варіант. 5. П’ятірка — число, в якому криється сильна, але суперечлива енергетика. Якщо п’ятикутна зірка дивиться вістрям вгору — її енергія позитивна, якщо вниз — негативна. І кожен носій «п’ятірки» робить сам цей вибір. Ці люди прекрасні працівники і чудові коханці, але шлюб з ними досить складний. 6. Люди, що володіють особистим числом 6, здатні зачаровувати і підкоряти собі інших. Вони досить вимогливі до дружин, однак досить ранимі і легко виходять з рівноваги. 7. Тим, хто живе в щасливій «сімці», щастить у житті значно більше, ніж іншим. Якщо ж ви дотепер не вважали себе щасливчиком, виходить, у якийсь момент ви відхилилися від заданого вам шляху. Люди, які володіють особистим числом 7, мають незалежний характер, здатні на нестандартні вчинки і досить емоційні, так що з ними не занудьгуєш. 8. Вісімка — символ влади. Перевернувши цифру на бік, можна одержати знак нескінченності. У носіїв вісімки дуже сильна воля, це пристрасні люди, але кохання їм доводиться завойовувати. Вони рішучі і завжди йдуть до кінця. 9. І нарешті дев’ятка — символ космосу. Люди, відзначені цим числом, сентиментальні, уміють співчувати, але постійно мають потребу в доказах любові до них. Вони ідеальні працівники, можуть працювати цілодобово і безперервно. Для своєї родини вони завжди готові на подвиг, але вимагають при цьому підтримки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також